ΕΠΣ Θράκης: Ο Εβρίτης Κατσίκης «μοιραίος» για την Γρατινή! Μπήκε στο 75′, έχασε την ευκαιρία του τελικού στο 87′ και το τελευταίο πέναλτι…

Απαρηγόρητος όπως και ο Παναγιώτης Καρασιούνας ήταν μετά το τέλος του τελικού της ΕΠΣ Θράκης ο Κωστας Κατσίκης, ο παίκτης που εκτέλεσε το 16ο και τελευταίο πέναλτι του αγώνα, είδε τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να αποκρούει και το κύπελλο να κάνει φτερά.

Λαμβάνει τον τίτλο του «μοιραίου», αφού δεν ήταν μόνο αυτό το πέναλτι, αλλά και το γεγονός ότι στο 87′ και ενώ το σκορ ήταν στο 3-3 έχασε μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει το τρόπαιο στην Δόξα Γρατινής από την κανονική διάρκεια, αποτρέποντας την παράταση.

Μάλιστα, ο Κατσίκης είχε περάσει λίγο νωρίτερα σαν αλλαγή, περίπου ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, στην θέση του Ξενάκη. Ολα αυτά φαίνεται να βάρυναν στον καταγόμενο από την Αλεξανδρούπολη πρώην επιθετικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος. Φέτος ωστόσο ο πανύψηλος Εβρίτης επιθετικός στην πρώτη χρονιά στην ομάδα βοήθησε πολύ την Γρατινή έχοντας 20 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο δέιχνοντας πώς μπορέι να προσφερει πολλά περισσότερα στην ομάδα.

Ο αθλητισμός έχει όμορφες αλλά έχει και άσχημες στιγμές. Αυτή ειναι άλλωστε η μαγεία του. Αυτήν την αρνητική του όψη γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Κατσίκης, αλλά όπως έσπευσαν να του πουν και οι φίλοι του, συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι, «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Κάποιος θα ήταν ο «μοιραίος». Έτυχε να είναι αυτός…