ΕΠΣ Έβρου: Κατέκτησαν Κύπελλο με τρίτη διαφορετική ομάδα οι Μπινόπουλος και Λίτσιος

Ανάμεσα στους 31 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο 30 Απριλίου στο Σουφλί είχαμε ένα ασύλληπτο επίτευγμα.

Δύο ποδοσφαιριστές κατάφεραν να το κερδίσουν με τρεις διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους 34χρονο τερματοφύλακα Τάσο Μπινόπουλο και 33χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Λίτσιο. Μπορεί το Σάββατο να μην αγωνίστηκαν ως βασικοί με τη φανέλα της Αλεξανδρούπολης FC όμως είναι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα ώστε να φτάσει ως τον τελικό.

Πραγματικά μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν για το ήθος και την ευγένεια τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Δύο παλικάρια πραγματικά διαμάντια!!!

Αυτή ήταν η τρίτη φορά με την τρίτη διαδοχική ομάδα. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο. Πιο συγκεκριμένα η 1η φορά ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2016 όταν αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου ενώ η 2η φορά είναι με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις 27 Μαρτίου 2019.

Αυτό που διαπιστώνουμε ότι κυριαρχεί πολύ ο αριθμός 3… καθώς έχουν κατακτήσει 3 φορές το κύπελλο με 3 διαφορετικές ομάδες ανά 3 χρόνια, 1 μήνα και 3 ημέρες.

Αναλυτικά:

24/2/2016 με τον Έβρο Σουφλίου

27/3/2019 με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

30/4/2022 με την Αλεξανδρούπολη FC