Α2 Γυναικών: Βρέθηκαν τα χρήματα μετά τον ξεσηκωμό και ταξιδεύει Γιάννενα για τα μπαράζ ανόδου η ΑΕ Κομοτηνής! Όλο το πρόγραμμα

Η κινητοποίηση που υπήρξε μετά τα αποκαλυοτικά δημοσιεύματα του ThrakiSportS φαίνεται ότι απέφεραν αποτέλεσμα και έτσι τα κορίτσια της ΑΕ Κομοτηνής θα δώσουν κανονικά το παρών στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Γυναικών, που ξεκινούν το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χάρη στην προσπάθεια των ίδιων των κοριτσιών που βγήκαν στους δρόμους και αναζήτησαν χορηγίες, το ποσό που απαιτούταν για την μετακίνηση και την διαμονή τους στα Γιάννενα καλύφθηκε από τοπικές επιχειρήσεις ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και από τον Δήμο Κομοτηνής και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την στάση της διοίκησης, που ανακοίνωσε την πρόθεση να μην σταλεί η ομάδα στα μπαράζ την ίδια ώρα που διεκδίκησε και πέτυχε την φιλοξενία της διοργάνωσης του φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Κ21, το οποίο θα διεξαχθεί ίδιες πάνω-κάτω μέρες.

Η νέα ανησυχία έχει να κάνει με το αν θα δηλωθεί η ΑΕ Κομοτηνής στην Α2 Γυναικών εάν κα εφόσον τα κορίτσια της κάνουν ένα ακόμα θαύμα και πετύχουν την άνοδο. Ασφαλώς, το μεγάλο ζήτημα είναι οι κοπέλες της ΑΕ Κομοτηνής να μπορέσουν να την πετύχουν, παρά το γεγονός ότι είχαν αλλού το μυαλό τους όλες τις τελευταίες μέρες και δεν έκαναν προπονήσεις με τις ιδανικές συνθήκες των άλλων ομάδων.

Από την ΕΟΠΕ ανακοινώθηκε την Τρίτη και το πλήρες πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος που ξεκινά με την ΑΕ Κομοτηνής να αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης τον Περσέα. Αναλυτικά:

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ)

1η αγωνιστική – Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
18.00: ΓΣ Γρεβενών – ΠΑΣ Γιάννινα
20.00: ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής – ΟΠΑΘ Περσέας

2η αγωνιστική – Πέμπτη 5 Μαΐου 2022
16.00: ΑΕ Λάρισας – ΓΣ Γρεβενών
18.00: ΠΑΣ Γιάννινα – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής

3η αγωνιστική – Παρασκευή 6 Μαΐου 2022
16.00: ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής – ΑΕ Λάρισας
18.00: ΟΠΑΘ Περσέας – ΠΑΣ Γιάννινα

4η αγωνιστική – Σάββατο 7 Μαΐου 2022
14.00: ΑΕ Λάρισας – ΟΠΑΘ Περσέας
19.30: ΓΣ Γρεβενών – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής

5η αγωνιστική – Κυριακή 8 Μαΐου 2022
15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕ Λάρισας
17.30: ΟΠΑΘ Περσέας – ΓΣ Γρεβενών