Ο απολογισμός, οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του κόουτς του Ορέστη Παναγιώτη Μυλωνά

Ο κόουτς του Ορέστη Ορεστιάδας, Παναγιώτης Μυλωνάς δύο μέρες μετά το μεγάλο τελικό και με καθαρό το μυαλό και αποφορτισμένος από άγχος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τα όσα έγραψε:

Μια όμορφη αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Πολλά ανάμεικτα συναισθήματα χωράνε στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν και μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Αυτό που μας μένει όμως, είναι η μεγάλη συλλογική προσπάθεια από όλους που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την στήριξη της προς το πρόσωπο μου.

Επίσης, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το σθένος και τον χαρακτήρα που επέδειξαν, αλλά, και γιατί πάλεψαν με όλη τους την δύναμη.

Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου από την αρχή της χρονιάς,
Τον Κ. Γιώργο Χατζησαββίδη , τον Σάββα Σαμουρίδη, Τον Αθανάσιο Μήτιγκα, τον Φώτη Νάκο και το δεξί μου χέρι Κατσαντούρα Ευάγγελο τον γυμναστή της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχα με όλους, η οποία, ήταν πραγματικά πολύτιμη.

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ που ήταν εκεί να μας στηρίζει και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Ιπποκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εύχομαι να καταφέρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της FC Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Κυπέλλου.