ΕΠΣ Θράκης: Οι ευχαριστίες της Ένωσης στους συντελεστές του τελικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στην οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του φετινού τελικού.

Αναλυτικά:

Μετά από δύο χρόνια που δεν έγιναν οι τελικοί κυπέλλου της ένωσης λόγω πανδημίας , το ΣΑΒΒΑΤΟ 30/4/2022 διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ.

Στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου κάθε φύλλου και ηλικίας , οι οποίοι υποστήριξαν τις ομάδες τους με θέρμη και ενθουσιασμό , και στο τέλος χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες . Ήταν μια πραγματική γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , όπως πρέπει να είναι κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας.

Ο φετινός τελικός ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι , με πάθος και ένταση, πολλά και όμορφα γκολ και ένα συγκλονιστικό φινάλε. Νικήτρια και κυπελλούχος για το 2022 αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ .

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης ευχαριστούν όσους συνέβαλλαν στην οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του φετινού τελικού, και ιδιαίτερα τους:

1) Τον Δήμο Κομοτηνής για την ουσιαστική βοήθεια στην διοργάνωση του τελικού και ειδικότερα:
Την ΔΕΚΠΠΑΚ και την πρόεδρο κ. Νατάσα Λιβεριάδου για την προφορά των μεταλλίων και κυπέλλων.
Την Ανώνυμη Δημοτική Επιχείρηση ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ και τον κ. Ραγκούση Μιχαήλ για την παραχώρηση , καθαριότητα και περιποίηση του ΔΑΚ.

2) ) Τους διαιτητές του αγώνα για την εθελοντική προσφορά τους και τους συγχαίρει για τη διαιτησία τους, που πέρασε απαρατήρητη, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

3) Τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των δύο ομάδων , που βοήθησαν τα μέγιστα για να έχουμε ένα ωραίο αγώνα.

4) Τον γιατρό κ. ΝΟΥΡΗ ΜΕΧΜΕΤ και τους Σαμαρείτες – διασώστες του ΕΕΣ Παράρτημα Ροδόπης για την εθελοντική υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

5) Τη σχολή χορού Let’s de dance για το χορευτικό που παρουσίασε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου

6) Τους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο οργανωτικό μέρος του τελικού.

7) Τα Μ.Μ.Ε για την προβολή του τελικού κυπέλλου

Η ΕΠΣ Θράκης και σε συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, {ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ} διέθεσε τα έσοδα του τελικού για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεκριμένα στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής”.

Ευχαριστούμε και πάλι τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, που με την αθρόα προσέλευσή τους στον τελικό συνέδραμαν τα μέγιστα , στους φιλανθρωπικούς σκοπούς της ένωσης ,δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει και μπορεί να είναι κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Τέλος να επισημάνουμε ότι η παρουσία και ο παλμός του κόσμου στο γήπεδο έδειξε πέραν του αγωνιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα του αγώνα, ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να βλέπει ομάδες του νομού μας να αγωνίζονται και σε εθνικά πρωταθλήματα.

Ευχόμαστε στον ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ καλή επιτυχία στον μαραθώνιο των μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δαμιανός Γαβριηλίδης Ιωάννης Κοτζαμάνης