ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωση της Ένωσης με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής σεζόν

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου με αφορμή την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η Ένωση ευχαριστεί τις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και το κύπελλο αλλά και τους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ Έβρου με το τέλος των Ανδρικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της Ένωσης, συγχαίρουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές που με την συμβολή τους και τη συνεργασία τους μετά από δύο χρόνια ποδοσφαιρικής απραξίας κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς. Συγχαίρει τις ομάδες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους σε κάθε επίπεδο. Επίσης στις ομάδες που η φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να γίνει τόσο παραγωγική εύχεται η επόμενη να αποτελέσει την χρονιά των επιτυχιών τους.

Συγχαρητήρια στις ομάδες του Ακρίτα Νέας Βύσσας και του ΑΟ Μάκρης για την άνοδο τους στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στην ομάδα της FC Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περ. 2021-2022.

Τέλος, συγχαίρει την ομάδα του Ιπποκράτη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ευελπιστώντας πως την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του Εβρίτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου