Έκανε την απονομή στην φιναλίστ Δόξα Γρατινής πληγωμένος από τον Πανθρακικό ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος

Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ήταν προσκεκλημένος της ΕΠΣ Θράκης στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου. Μπορεί να μην παραβρέθηκε από την αρχή, ωστόσο παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του δραματικού αγώνα και πληγώθηκε στα πέναλτι από τον Πανθρακικό.

Στην συνέχεια κλήθηκε να κάνει την απονομή των μεταλλίων στους νικητές αλλά και του κυπέλλου στον τερματοφύλακα Εφρουν Μπουτσακσή, αρχηγό των φιναλίστ της Δόξας Γρατινής, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η ομάδα του. Άλλωστε, ο Μέτιος κατάγεται από το χωριό της Γρατινής ενώ την συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα, αφού όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ως μαθητής είχε αναλάβει ανταποκριτής των τοπικών εφημερίδων του “Χρόνου” και του “Ελελυθερου Βηματος” για τα ματς του τοπικού πρωταθλήματος Ροδόπης που διεξάγονταν στο χωριό του, την Γρατινή.

Παρών στον τελικό και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης (που έκανε τις μαζί με τον Μέτιο και φυσικά τον πρόδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη τις απονομές) αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Αχμέτ Ιμπράμ (που κλήθηκε να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος πριν την έναρξη στον Πανθρακικό). Στο ΔΑΚ Κομοτηνής ήταν επίσης, από πλευράς αντιπολίτευσης στην ΠΑΜ-Θ, ο περιφερειακός σύμβουλος και παρατηρητής διαιτησίας Super League Μανώλης Ταπατζάς καθώς άλλωστε και ο γιος του Κώστας είναι γυμναστής στον Πανθρακικό.

Από βουλευτές αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη που συνήθως δεν έχανε τέτοια events, ενώ παρών ηταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτου, ο οποίος συχνά πυκνά είναι αλήθεια ότι βρίσκεται την κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής και όχι μόνο σε τελικούς. Δια της απουσίας του έλαμψε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, έδωσε όμως το παρών και μάλιστα βραβεύτηκε πριν την έναρξη από την ΕΠΣ Θράκης για την συμβολή της στην διεξαγωγή του τελικού η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου.

Στην κερκίδα βρέθηκαν ακόμα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής Θέμης Τζενετίδης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Αναγεννησης Ποντίων Θρυλορίου Πέτρος Ζωγράφου αλλά και ο Σάκης Λάπατας, που τυγχάνει άλλωστε και διαιτητής. Στα επίσημα κάθονταν ακόμα από πολιτικές παρουσίες, μεταξύ άλλων, οι Αντώνης Γραβάνης, Κώστα Μάινας και Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται