Διασυλλογικό Στίβου Ανδρών – Γυναικών: Ικανοποίηση από τον απολογισμό 11 μεταλλίων του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής

Στις Σέρρες διεξήχθησαν το διήμερο 29 και 30 Απριλίου οι αγώνες του πρώτου ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών Γυναικών, με την συμμετοχή ομάδων από όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ καθώς και τις Σέρρες, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και το Κιλκίς.

Στους αγώνες αυτούς οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης κερδίζοντας συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Λεπίδας σε ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την τεράστια προσπάθεια και τον προπονητή Χρήστο Τσιπουρίδη που όπως επισημαίνει «σε μια χρονιά που μας έλειψε η φυσική έδρα του Συλλόγου, ήτοι το Πανθρακικό Στάδιο, έφεραν τόσο σπουδαία αποτελέσματα αποδεικνύοντας το επίπεδο του συλλόγου».

Ο ίδιος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης που διαθέτει τις εγκαταστάσεις στίβου του για τις προπονήσεις των αθλητών, ευχόμενος την συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση των εργασιών στο Πανθρακικό Στάδιο, που θα δώσουν την δυνατότητα της φιλοξενίας αγώνων και στην πόλη μας, ενισχύοντας και το στοίχημα του αθλητικού τουρισμού.