Super League: Αναμονή για Βαζάκα και τον ιστορικό Πιερικό για να μάθουν αν θα πραμείνουν ή όχι στην κατηγορία

Εριξε αυλαία ο Πιερικός για φέτος στις επίσημες υποχρεώσεις, με δυο εντός έδρας “άβολες” ισοπαλίες, 2-2 με Ολυμπιακό Βόλου και κύκνειο άσμα επίσης το 2-2 με την τελευταία αντίπαλο του ΑΟΞ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η συγκομιδή για τους Κατερινιώτες “κλειδώνει” στους 32 βαθμούς και πλέον οι πάντες στην ομάδα του πρώην κόουτς του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργου Βαζάκα τηρούν στάση αναμονής, λόγω του ρεπό της Κυριακής για τον δεύτερο γύρο, στην τελευταία αγωνιστική.

Το… αυτί θα βρίσκεται σε άλλα γήπεδα και η αγωνία στα ύψη. Οι “μελανόλευκοι” περιμένουν τους αγώνες Βέροια-Καβάλα, Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου, Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β και Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός, για να δουν αν και πόσες ομάδες θα τους προσπεράσουν και αν θα τερματίσουν εντός ή εκτός της τελευταίας τετράδας υποβιβασμού (ήδη έχουν χαιρετίσει την κατηγορία Τρίκαλα και Ολυμπιακός Βόλου και μένουν ανοιχτές δυο θέσεις).

Το αβαντάζ για την ομάδα της Πιερίας είναι οτι έχει το “πάνω χέρι” σε όλες τις διπλές, τριπλές, ακόμα και… τετραπλές (!) ισοβαθμίες με τους ανταγωνιστές της στους “32”, με εξαίρεση μόνο τη μονή με τον Πανσερραϊκό, όπου υπερτερούν τα “λιοντάρια”.

Σε κάθε περίπτωση, η Δευτέρα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Πιερικό και είτε θα παραμείνει στην Super League 2, είτε θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική και αναλόγως θα ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός. Βεβαίως εκκρεμούν και δικαστικές αποφάσεις, όπως το “μείον 6” του Απόλλωνα Λάρισας που υπάρχει αυτήν την στιγμή αλλά το πιθανότερο είναι να εξαλειφθεί μετά την τελευταία αγωνιστική.