ΕΠΣ Έβρου: Κυπελλούχος η Αλεξανδρούπολη FC!! Επικράτησε του Ορέστη στον τελικό!!!

Η Αλεξανδρούπολη μετά από ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, κατάφερε να σκοράρει δις και να επικρατήσει του Ορέστη Ορεστιάδας με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, κατακτώντας έτσι το πρώτο τρόπαιο στην σύντομη ιστορία της.

Οι παίκτες του Μιχάλη Φλώρου κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο τέρμα του Κώστα Πατσιώρα στο 18′, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 50′ με προσωπικό γκολ του Δουρουγιδένη. Γενικά ήταν ανώτεροι, είχαν κατοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν μάλλον δίκαια στην επικράτηση.

Ο Ορέστης απάντησε εν μέρει, μειώνοντας σε 2-1 στο 72′ , με τέρμα του Ανδρεάδη, αλλά από εκεί και πέρα δε κατάφερε κάτι περισσότερο κι έτσι γνώρισε την ήττα στον μεγάλο τελικό, με την Αλεξανδρούπολη να στέφεται τελικά Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου για την φετινή σεζόν.

Το σφύριγμα της ληξης του διαιτητή Παπά βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία και παράγοντες της Αλεξανδρούπολης να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στη σύντομη ιστορία της (είχε άλλες τρεις παρουσίες σε τελικό ως Ενωση Ανθειας Αριστεινου αλλά δεν τα είχε καταφέρει).

Οι νικητές άνοιξαν σαμπάνιες και τραγουδούσαν γεμάτοι ενθουσιασμό. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας παρά το ότι έχασε το κύπελλο έδειξε με τους ποδοσφαιριστές της ανωτερότητά καθώς έκαναν «πασίγιο» στους αντιπάλους τους την ώρα που πηγαίνανε να παραλάβουν τα μετάλλια τους και το τρόπαιο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μιχάλης Φλώρος): Παπαδόπουλος, Δορουγιδένης (c), Γκαϊτατζής, Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Αγγ. Πατσιώρας (Θεμελής), Παγωνίδης (80′ Γκαβανόζης), Χριστοφορίδης (70′ Ρουμπιές), Κ. Πατσιώρας, Καρακασίδης (70′ Μαντζίρης), Αμπραχαμιάν (83′ Σιδηρόπουλος).
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Δουλούδης, Γιαννακίδης, Λιάνας (78′ Μπακογιάννης), Θέμελης, Κοτζά, Πετρόπουλος (c), Βαγγέλωφ, Ανδρεάδης, Σιγρέκης (50′ Τσομπανούδης), Σταματόπουλος (50′ λ.τ. Καραγιάννης), Παπαγιαννίδης (60′ Αθ. Χριστούδης).