ΕΠΣ Έβρου: Η πορεία της Αλεξανδρούπολης FC ως τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου

Το Σάββατο 30 Απριλίου η Αλεξανδρούπολη FC θα αντιμετωπίσει τον Ορέστη Ορεστιάδας στο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου για να φτάσει μέχρι τον τελικό χρειάστηκε να αποκλείσει 4 ομάδες τις ομάδες. Αυτές ήταν οι Θράκη Φερών, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης ως ομάδα που αγωνιζόταν σε εθνική κατηγορία δεν ξεκίνησε από την α’ φάση. Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Β’ φάσης έπαιξε απέναντι στη Θράκη Φερών όπου και τη νίκησε με μια εκτέλεση πέναλτι στο 119′ και το σκορ 0-1 με σκόρερ τον Καρακασίδη.

Στην γ’ φάση υποδέχτηκε τον Εθνικό όπου και επιβλήθηκε με το σκορ να λήγει υπέρ της στο 3-0 με τα τέρματα των Θέμελη, Κώστα Πατσιώρα (πέν.) και Δορουγιδένη.

Στα ημιτελικά του Νότου στάθηκε τυχερή καθότι προκρίθηκε χωρίς αγώνα. Ο τελικός του Νοτίου ομίλου ήταν ανάμεσα στον πρωταθλητή Ιπποκράτη να υποδέχεται την Ένωση με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση μετά από ένα παιχνίδι όπου στην κανονική διάρκεια είχε λήξει 0-0. Εκεί στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου η Ένωση πέτυχε το 0-1 με σκόρερ τον Μαντζίρη που την έστειλε στο μεγάλο τελικό.

Με σύνολο 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι δύο στην παράταση και 5 τέρματα υπέρ και μηδέν παθητικό πάει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 30 Απριλίου κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Θράκη Φερών – Αλεξανδρούπολη FC 0-0 κ.δ. 0-1 παρ.
Αλεξανδρούπολη FC – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Αλεξανδρούπολη FC 0-0 κ.δ. 0-1 παρ.