ΕΠΣ Θράκης: Ο Χρήστος Κακουλίδης διαιτητής στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Γρατινής

Ο αξιολογημένος κομοτηναίος διαιτητής Χρήστος Κακουλίδης ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης να διευθυνει τον μεγάλο τελικο του Κυπελλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Δόξα Γρατινής.

Πρόκειται για νεαρό αλλά και συνάμα έμπειρο πλέον ρέφερι, με αρκτές παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο οποίος συνεχίζει την διαιτητική παράδοση του πατέρα του Νίκου, ο οποίος υπήρξε διεθνής επόπτης πριν δύο και τρεις δεκαετίες.

Ως βοηθοι του Κακουλίδη ορίστηκαν οι Γκιοσης και Καρακασίδης, ενώ ο Αϊχάν Χούσκογλου θα είναι τέταρτος διαιτητής. Κανείς από τους διαιτητές δεν θα αμειφθεί για την συμμετοχή του στον τελικο αφού όλα τα έσοδα πηγαίνουν για φιλανθρωπικο σκοπο και συγκεκριμένα στον συλλογο Δύναμη Ψυχής.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κεντρική Εισαγωγή Διάταξη σελίδας 胸 Τύποι Δεδομένα Αναθεώρηση Προβολή ραμματοσειρά ç Στοίχιση Μορφοποίηση Μορφοποίηση υπό Αριθμός B Είσοδ Στυλ Εισαγωγή Ε*Διαγραφή Μορφοποίηση Κελιά c Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ 1928 D Ταξινόμηση E Εύρεση επιλογή Επεξεργασία G H ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Σάββατο, 30 Απρίλιος 2022 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΣ 2 ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΣ ΚΙΟΣΗΣ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑ To ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΟΥΣΚΟΓ ΛΟΥ ΨΥΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ"