Super League 2: Δεν κατάφερε να σώσει την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Νίκος Ουσταμπασίδης, πικρός υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική

Μόλις για τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές κλήθηκε να προσπαθήσει να σώσει την χρονιά της ΑΕ Καραϊσκάκης ο Νικος Ουσταμπασίδης με το έργο του Αλεξανδρουπολίτη να είναι εξ αρχής δύσκολο.

Τελικά δεν τα κατάφερε. Η ήττα την Τετάρτη του Πάσχα από τον Λεβαδειακό με 3-0 στην Αρτα δεν σήμανε μόνο την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο από τον Λεβαδειακό αλλά και τον μαθηματικό υποβιβασμό του Καραϊσκάκη.

H ομάδα της Αρτας έχοντας μόλις 29 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος. Συνολικά υποβιβάζονται τέσσερις αλλά ανάμεσα σε αυτους δεν θα ειναι ο Παναθηναϊκος Β’ που ειναι ακριβως απο πάνω, στους 31.

Οι επόμενοι που κινδυνεύουν είναι 4 και 5 και 6 βαθμούς πάνω από τον Καραϊσκάκη και ενω απομένει μονο η τελευταια αγωνιστική. Σε πιο δεινή θέση η Διαγόρας Ρόδου με 33 βαθμούς, ενώ έχουν 34 Ιεράπετρα και Ηρόδοτος και 35 ο Αστερας Βλαχιώτη.

Μια εξ αυτών θα ακολουθήσει τον Καραϊσκάκη αλλά και τις Ρόδο και Ζάκυνθο στην Γ’ Εθνική. Για τον Ουσταμπασίδη το έργο ήταν εξ αρχής δύσκολο όταν ανέλαβε, αλλά γεγονος ειναι ότι και οι δυο ομάδες στις οποιες βρέθηκε μέσα στην σεζόν, ο Καραϊσκάκης και τα Τρίκαλα, υποβιβάζονται.