Δεν διεξάγεται ούτε φέτος ο παραδοσιακός αγώνας της Δευτέρας του Πάσχα με τους «Φίλους Γκοδόλια», όμως τους ετοιμάζει μεγάλη έκπληξη ο γιατρός

Για τέταρτη χρονιά δεν διεξάγεται ούτε φέτος ο παραδοσιακός αγωνας που διεξάγονταν εδώ και χρόνια κάθε Δευτέρα του Πάσχα ανάμεσα στους φίλους του (εορτάζοντα) καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επικεφαλής γιατρού της Εθνικής Ποδοσφαίρου Γιώργου Γκοδόλια από τη μία πλευρά και τους Παλαιμάχους του Αστέρα Μαγικού από την άλλη.

Το 2019 αναβλήθηκε λόγω τς κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Μαγικού. Το 2020 αλλά και πέρυσι, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού. Φέτος η πανδημία δεν έχει φύγει, αλλά αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος που δεν πραγματοποιείται η ετήσια μάζωξη στο σπίτι του καθηγητή, όπου κάθε χρόνο τέτοια μέρα δίνουν το παρών οι κορυφαίες προσωπικότητες της Θράκης – όχι μόνο από τον χώρο του αθλητισμού και της επιστήμης αλλά και από τον χώρο της πολιτικής.

Φέτος ο καθηγητής Γιώργος Γκοδόλιας έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και είναι ο ιθύνων νους στην έλευση του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ως γνωστόν στις 20 Απριλίου θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη που με προσεκτικές κινήσεις ετοίμασε ο καθηγητής για τους φίλους του που έπαιζαν τέτοια μέρα μπάλα μζί του, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Θρακης.

Πάντως γεγόνός είναι ότι ο αγωνας των Φιλων Γκοδόλια με τους παλαιμάχους του Αστέρ Μαγικού ήταν ένα μαστ για το ποδόσφαιρο της Θράκης. Ο αγώνας αυτός λείπει και όλοι ελπίζουν από του χρόνου να επανέλθει στο καλεντάρι των σημαντικών αθλητικών γεγονότων της χρονιάς στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα. Για την ώρα απολαύστε παλιότερες στιγμές…