Ο πρώην κόουτς του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα της Λεμεσού

Μόλις επιστρέψει στην Κύπρο ο Σάββας Παντελίδης θα φέρει τις εξελίξεις όσο αφορά την οριστικοποίηση της παραμονής και την νέα χρονιά στην ΑΕΛ.

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν και θα έχουν και νέα συνάντηση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με αντικείμενο την συμφωνία ανάμεσα στον Ανδρέα Σοφοκλέους και τον Έλληνα προπονητή για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του το balla.com.cy τα θέλω των δύο πλευρών τέθηκαν πάνω στο τραπέζι με τον πρόεδρο να αναλύει το πλάνο της ομάδας για την νέα χρονιά. Από πλευράς του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη εκφράστηκαν οι απαιτήσεις με γνώμονα να μπορέσει να ανταποκριθεί στους στόχους που έχουν τεθεί.

Από αυτά που έχουμε μάθει έχει γίνει μια πρώτη λίστα για το ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελε μαζί του την νέα χρονιά και για το ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν, όταν κλείσει πρώτα, το κεφάλαιο παραμονής του 57 κόουτς..