Μεταξύ… Εμβολιασμένων και Ανεμβολίαστων ο φετινός παραδοσιακός αγώνας του Μεγάλο Σαββάτου στον Πέπλο του Έβρου

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πέπλου ο παραδοσιακός αγώνας του Μεγάλου Σαββάτου στο χωριό, ένα οικογενειακό διπλό της τοπικής ομάδας και των κατοίκων του χωριού που είχε βροχή από δράση και ανατροπή στην ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, με αποφυγή της διαδικασίας των πέναλτι.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής αναμέτρησης είναι ότι οι δυο ομάδες δεν διαμορφώθηκαν στην λογική Παντρεμένοι – Ανύπαντροι, ούτε με κριτήριο την ηλικία για το ματς Νέοι – Ηλικιωμένοι αλλά ο διαχωρισμός έγινε με βάση το αν κάποιος έχει κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό ή όχι.

Στο γεματο δραση οικογενειακο διπλο τελικα ήταν οι Ανεμβολιαστοι εκείνοι που κέρδισαν τον αγωνα και το στοιχημα και πλεον δηλωσαν περηφανα ότι θα κυκλοφορούν χωρις ράπιντ και πιστοποιητικά απο τον επομενο μηνα.

Στο τέλος και οι δύο ομαδες κέρδισαν το χειροκροτημα των φιλαθλων, που βρηκαν την ευκαιρια να παρευρεθουν, αφου οι καιρικες συνθηκες ηταν παραπανω απο ιδανικες. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αποστόλη Καλπακα.

Σκοραραν οι: Λαμπακος, Μιλπανης, Γεωργιαδης, Κωτουλας Χ, Γιαλαματζης, Παπαχρηστου Ι και Παπαθεοδωρου Β.
Αγωνιστηκαν οι: Παπαζογλου Σ, Τσιπλακης Β, Παπαζογλου Β, Παπαθεοδωρου Β, Λαμπακος, Σωτηριου Χ, Ρωσογλου, Κακακης, Γκισταβος, Κωτουλας Ι, Κωτουλας Χ, Μπουγιουκλης, Γεωργουσουδης, Γεωργιαδης, Παπαχρηστου Ι, Βαρταλαμης, Γιαλαματζης, Μιλπανης, Τσιπλακης Φ και Ζαπαρτας Β