«Σάλος» με αθλητικές, πολιτικές και δημοσιογραφικές προεκτάσεις για το τζιπ των 120.000 ευρώ του Ανδρέα Γκλαβίνη

Talk of the town έγινε μεγαλοβδομαδιάτικα το νέο πολυτελές τζιπ του μέλος του ΔΣ του ΑΟΞ Ανδρέα Γκλαβίνη, καθώς υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων αλλά και… αναλύσεων επί αναλύσεων με δημοσιογραφικές αλλά και πολιτικές προεκτάσεις.

Ολα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η ιστοσελίδα xanthipost του Κώστα Κανάτα, η οποία πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο έχει βάλει στο στόχαστρό της τον μόνο ξανθιώτη που έχει απομείνει στο ΔΣ του ΑΟΞ, ανέβασε ένα κείμενο χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα, στο οποίο αναφερόταν στην απόκτηση του τζιπ από τον συγκεκριμένο παράγοντα.

«Παράγοντας Αθλητικού σωματείου της περιοχής κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες  με το νέο του υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας άνω από 120.000 ευρώ Ο συγκεκριμένος μεγαλοπαράγοντας, ως ένας εν  ενεργεία επιχειρηματίας,  έχει σαφέστατα και τη δυνατότητα και το  δικαίωμα να διαχειριστεί όπως αυτός επιθυμεί τα χρήματά του και να αγοράσει ή να νοικιάσει ένα τόσο μεγάλο και πολυτελές όχημα. Η συγκεκριμένη κίνηση όμως  έχει προκαλέσει τη δυσφορία αρκετών συνεργατών του (ακόμη και στενών ) που πλέον τον αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο και όπως θα έλεγε και ο απλός λαός …τον κοιτούν με “μισό” μάτι», ανέφερε αρχικά το άρθρο.

Στην συνέχεια πρόσθετε: «Αξίζει να σημειωθεί  ότι σε πολλούς υπάλληλους  του εν λόγω αθλητικού σωματείου οφείλονται δεδουλευμένα  δυο και τριών μηνών όπως και σε προμηθευτές αλλά και αρκετοί αθλητές δεν έχουν κρύψει την “δυσάρεστη” έκπληξή τους  με την συγκεκριμένη κίνηση του μεγαλοπαράγοντα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αν ο στόχος του ήταν να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του,   για διάφορους λόγους, τον κατάφερε και με το παραπάνω. Λέτε να έχουμε εξελίξεις;».

Οπως διαβάσατε, το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρθηκε στον Γκλαβίνη, ούτε στον ΑΟΞ ευθέως, αν και τους φωτογράφισε επαρκώς, ιδίως με τις αναφορά ότι «σε πολλούς υπάλληλους  του εν λόγω αθλητικού σωματείου οφείλονται δεδουλευμένα  δυο και τριών μηνών όπως και σε προμηθευτές αλλά και αρκετοί αθλητές  δεν έχουν κρύψει την “δυσάρεστη” έκπληξή τους». Ωστόσο για όσους τυχόν δεν κατάλαβαν σε ποιον αναφέρεται το άρθρο, ανέλαβε ο «Μαχητής» του Πάνου Παπαδόπουλου να το κάνει πενηνταράκια.

Ωστόσο ο τελευταίος πέταξε τις μπηχτές του προς τον συνάδελφό του Κώστα Κανάτα (γνωστό ότι στην Ξάνθη οι διάφοροι δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, για αυτό και διαθέτουν κάμποσα) αλλά κυρίως προς τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη, τον οποίο ευθέως υπαινίχτηκε ότι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τον κατηγόρησε ότι ζηλεύει τον Γκλαβίνη.

«Καλορίζικο για τον δημοφιλή αθλητικό παράγοντα Ανδρέα Γκλαβίνη που αγόρασε νέο τζιπ και ο πρώτος που… ζήλεψε, ήταν ο Φανουράκης!!!! Καλά κοτζάμ αντ’ αυτού αντιδήμαρχος και “ζήλεψε” που ο Ανδρέας αγόρασε καινούργιο τζιπ με αποτέλεσμα να «βάλει» τον… Κανάτα να του «επιτεθεί» ότι τον βλέπουν με μισό μάτι… οι άλλοι αθλητικοί παράγοντες της Ξάνθης; Τι άλλο θα δούμε… Που να αγόραζε ο Γκλαβίνης… ελικόπτερο τι θα συνέβαινε!!! Θα έχανε τον ύπνο του ο Φανουράκης μια… για πάντα!», έγραψε συγκεκριμένα ο Πίπης.

Και συνέχισε: «*Και ο αυτοσαρκασμός. Τι να κάνω Μανώλη μου… Κι εγώ «ζηλεύω» που κατέκτησες μια τόσο όμορφη και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, την Ελίντα που θα σε κάνει μέχρι και… ξενοδόχο-καφέ παντοκράτορα στην Οδό Μιχαήλ Καραολή, δεν σε… ζήλεψα όμως κιόλας!!! Απλά… «κατάπια» όπως λέει κι ο λαός την… “πίκρα” του!!! Κι εσύ τέτοια ζήλεια για τον… Γκλαβίνη; Ούτε η Γραμματέας θα έκανε έτσι!!!».

Το άρθρο του «Μαχητή», με αρκετές μπηχτές προς αρκετό κόσμο είναι αλήθεια, κατέληξε ως εξής: «Τι να πω που κι εγώ Μανώλη Φανουράκη που είδα τον Τσέπελη που δεν ήξερε πριν γίνει Δήμαρχος αν είναι «στρογγυλή» η μπάλα να χαιρετάει τον κόσμο στις κερκίδες του τελικού Ελπίδα Γενισέας – Άρη Πετεινού αλλά δεν προσέφυγα στον Κανάτα! Απλά… ζήλεψα που δεν είμαι του… δημοτικού και δεν έχω τέτοιο στυλ!».

Επίσης ο Πίπης υπενθύμισε ότι με τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Μπιλ Πάπας είδε το Σάββατο τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Ανδρέας Γκλαβίνης ενώ αποκάλυψε ότι «πριν το ματς, τον πήγε για φαγητό στα Κουδούνια με το νέο υπέροχο τζιπ του!». Και πρόσθεσε: «Και… ζήλιες πάλι ο… Φανουράκης!!! Δεν κοιμήθηκε πάλι…Κοιμάται ονειρεύεται…..Ανδρέα Γκλαβίνη βλέπει….με το νέο αυτοκίνητο! Που αγόρασε με προσωπικά χρήματα…Κι είναι δικό του κι όχι….υπηρεσιακό του Δήμου Ξάνθης ή του ΥΠΕΧΩΔΕ!».

Πάντως, ο Ανδρέας Γκλάβίνης έχει βρει την χαρά του με το νέο όχημα ιδίως στην Εγνατία Οδό, που μπορεί με σχετική άνεση να πατήσει και το γκάζι. Μάλιστα, μια μέρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με αυτό πήγε και στην Βέροια για το πρόσφατο ματς του ΑΟΞ εκεί την περασμένη Κυριακή, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι πέρασε και μέσα από την Θεσσαλονίκη και πήρε μαζί του και τον (εορτάζοντα την Κυριακή) Τάσο Γιαμουρίδη, ο οποίος μπορεί να έφυγε από το ΔΣ του ΑΟΞ αλλά εξακολουθεί να παρακολουθεί την ομάδα και προφανώς να ασχολείται μαζί της. Μαζί είδαν το ματς και στην συνέχεια τον γύρισε πίσω, πριν επιστρέψει και αυτός στην Ξάνθη…