Μαζί Ανυφαντάκης, Προδρομίτης και Τσαλίκης στο ματς της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας – Παρών και ο Καραγεωργίου με Κατρακυλάκη και Χάρη Παππά

Στο «Ανθή Καραγιάννη» βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης ο προπονητής του ΑΟΞ Κώστας Ανυφαντάκης, ο βοηθός του Κώστας Προδρομίτης αλλά και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Ξάνθης Κώστας Τσαλίκης.

Παρακολούθησαν από την εξέδρα την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καβάλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο πρώτος και ο τρίτος έχουν περάσει από την μακεδονική ομάδα, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Αναγέννηση ειναι η αντίπαλος του ΑΟΞ την τελευταία αγωνιστική της Πρωτομαγιάς, άρα θα μπορούσε να ειπωθεί και ότι κατασκόπευσαν την μεθεπόμενη αντίπαλο του ΑΟΞ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και παρακολούθησε το ματς και ο καβαλιώτης πρώην προπονητής του ΑΟΞ Νίκος Καραγεωργίου παρέα με τον στενό του συνεργάτη Στέλιο κατρακυλάκη, πρώην προπονητή του ΑΟΞ αλλά και της ΠΑΕ Θράκη, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Καραγεωργίου και στην Σαουδική Αραβία, αλλά και τον καβαλιώτη παλιό παίκτη του ΑΟΞ και νυν βοηθο προπονητη – αναλυτή της ομάδας της Ξάνθης Χάρη Παππά.