ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έζησε όλα στο φινάλε της καριέρας του με την Ελπίδα Γενισέας ο ιστορικός αρχηγός της Διονύσης Παπαδόπουλος

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να κρεμάσει μετά την συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ο επί σειρά ετών αρχηγός και σύμβολο της ομάδας της Ελπίδας Γενισέας Διονύσης Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, αυτό το φινάλε τα είχε όλα. Αρχικά ο ποδοσφαιριστής βραβεύθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, πριν την έναρξη του τελικού (ήταν μια από τις τέσσερις βραβεύεις που πραγματοποίησε η Ελπίδα Γενισέας).

Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια του αγωνα, μπήκε ως αλλαγή στο 62′ στην θέση του Μελισσόπουλου, παραλαμβάνοντας μάλιστα εκείνη την στιγμή και το περιβραχιονιο από τον Κώστα Ξαντινίδη που ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή αρχηγός.

Πριν ωστόσο συμπληρώσει 10 λεπτά παρουσιας στον αγωνιστικο χωρο, ο Διονύσης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα ολοκληρώνοντας με αυτόν τον άδοξο τρόπο την καριέρα του.

Στο σημείο της αναγκαστικής αυτής αλλαγής μάλιστα η Γενισεα ήταν αγκαλια με το τρόπαιο αφού προηγούνταν με 1-0 και στο διαστημα της παρουσιας του είχε και το δοκάρι με τον Χαντινίδη, ωστοσο αμέσως μετά την αποχώρηση του είχαμε την ανατροπή από το Αρη Πετεινού.