Πέρασε άνετα στον τελικό στις Σέρρες με γκολ Ζυγκερίδη η Αμμουδιά! Μεγάλος αντίπαλος ο Απόλλωνας Παραλιμνίου

Στον τελικό της ΕΠΣ Σερρών με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα βρεθεί ο Ηρακλής Αμμουδιάς μετά την δεύτερη νίκη επί του Ηρακλή Χειμάρρου με 2-0.

Η ομάδα των Σερρών και αντίπαλος των ομάδων της Θράκης στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄’ Εθνική (ρεπό στην πρεμιέρα των μπαράζ) επιστρεφει σε τελικό του κυπέλλου μετά από 8 χρόνια. Η ομάδα της Αμμουδιάς έκανε μια πολύ εμφάνιση με τον πρωην φορ Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπη Ζυγκερίδης στο 74′ να κάνει το 1-0 και τον Σάββα Γεωργιάδη στο 89′ το τελικό 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της, ενω στο τέλος έγινε και απονομή του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος και φαβορί για το κύπελλο ο Απόλλων Παραλιμνίου ομάδα ανώτερης κατηγορίας που με νέα νίκη 5-1 και συνολικό σκορ 9-1 διέλυσε την δευτεραθλήτρια ομάδα της Ανατολής γνωστή ως Σερρες 1800, με την ομάδα της Αμμουδιάς να θέλει να κάνει το νταμπλ πριν την έναρξη των μπαράζ. Για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη από δυο γκολ πέτυχαν οι Γαϊδαρτζής και Τσοβάρας, ενώ σκόραρε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.