Επιστρέφει μετά από το 1985 στην Volley League o Αριστοτέλης Σκύδρας με Βλαχόπουλο και Ζένια

Μετά τον Πήγασο Πολίχνης και ο Αριστοτέλης Σκύδρας από τον Βόρειο Όμιλο της Pre League που αποδείχθηκε τελικά πιο δυνατός από το Νότο θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στην στην Volley League.

Η ομάδα του Αριστοτέλη στον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» και με 2-0 νίκες πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τη Volley League και επιστρέφει στην μεγα΄λη κατηγορία μετά από 37 χρόνια όταν αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική ανδρών τη σεζόν 1984-85 όπου κατέλαβε την 12η θέση και υποβιβάστηκε.

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα έχει άλλη μία ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος τερμάτισε στη τελευταία θέση της Volley League. Η παραμονή της Βέροιας ή η άνοδος του Άθλου Ορεστιάδας θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Φίλιππο να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Στον Αριστοτέλη Σκύδρας βασικά στελέχη είναι ο πρωην πασαδόρος Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής Κώστας Βλαχόπουλος και ο Ζενια Γκόρτσανιουκ που γεννήθηκε στην Κομοτηνη.