Μετά από 13 τίτλους σε 3 νομούς και έχοντας το απόλυτο σε τελικούς «σκέφτεται» το αντίο του ο «αρχηγός» του Ορφέα Ξάνθης Σουκρήογλου

Βασικός και ως αρχηγός μετά από καιρό αγωνίστηκε ο Σουκρή Σουκρηογλου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τον Ορφέα Ξάνθης κόντρα στον Θερμαϊκό σε ένα παιχνίδι που ίσως είναι ίσως το τελευταίο του στην Γ’ Εθνική και ίσως και στα γήπεδα.

Ο 35χρονος (γεννημένος στις 22/1/1987) μέσος μετά από σχεδόν 20 χρόνια στα γήπεδα σε αρκετές ομάδες και στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδλοπης το σκέφτεται εδώ και καιρό εαν θα συνεχίσει σαν ποδοσφαιριστής ή από κάποιο άλλο πόστο, με τις προτάσεις να είναι αρκετές και για τα δυο σενάρια. Πάντως ο Μπάμπης Χατζημεστής τον θέλει στην ομάδα και την νέα σεζόν και για αυτό και τον ξεκίνησε και ως αρχηγό στην Θέρμη.

Ο Σουκρήογλου αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο λασπωμενο γήπεδο και τα πήγε αρκετά καλά αφήνοντας χώρο και στα νέα παιδιά της ομάδας όπως ο Θάνος Μπογιατζίδης που έκανε το ντεμπούτο του, αλλά και στα δικά του παιδιά που αγωνίζονται στην ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης.

Ο Σουκρή πάντως είναι ρέκορνταμαν τίτλων με 13 πρωταθλήματα και κύπελλα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης, μεταπήδησε σε αυτές της Ξάνθης και ακολούθησαν η Δόξα Ξάνθης, ο Εχίνος, ο Ορφέας Ξάνθης, ο Κεραυνός Πέρνης, η Βιστωνίδα, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Άρης Αβάτου και ο Κεραυνός πάλι και ο Ορφέας Ξάνθης από τον οποίο και ξεκίνησε και πέρυσι γεύτηκε την καλύτερη σεζόν του κατακτώντας το πρωτάθλημα Γ ‘Εθνικής αλλά και την άνοδο μέσω των μπαράζ.

Εκτός από το πρωτάθλημα αυτό έχει ακόμα 5 πρωταθλήματα σε ερασιτεχνικό επίπεδο (1 με Ορφέα, 2 με Πέρνη και 2 με Άβατο) και 7 κύπελλα ΕΠΣ Ξάνθης (1 με Δόξα Ξάνθης, 5 με Ορφέα και ένα με το Άβατο) έχοντας το απόλυτο ακόμα και στην …κληρωτίδα λόγω κορωνοιού πέρυσι.. Το πιο αξέχαστο το περσινό πρωτάθλημα στη Γ εθνική και η άνοδος στη Super League 2 μέσα από τα μπαράζ με την ομάδα του Ορφέα.