ΕΠΣ Έβρου: Η Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Ορέστη στον τελικό! Δυσκολεύτηκε αλλά λύγισε στην παράταση τον πρωταθλητή Ιπποκράτη

Παρά το τελικό 1-0, η Αλεξανδρούπολη μόχθησε για την πρόκριση στον τελικό κόντρα στον μαχητικό Ιπποκράτη.

Σε ένα επεισοδιακό ματς η Αλεξανδρούπολη πέρασε από την την Δραγάνα έδρα του Ιπποκράτη (0-1), με τον Μαντζίρη στο 116′ να σημειώνει το «χρυσό γκολ».

Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς γκολ, αλλά αμφότερες να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές. Οι Γεωργαντζόπουλος της Αλεξανδρούπολης και Τρανόπουλος του Ιπποκράτη καβγάδισαν και δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Φιλιππίδη με την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου.

Στην παράταση και συγκεκριμένα λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο υψηλόσωμος σέντερ φορ Λάζαρος Μαντζίρης έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0. Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στο μεγάλο τελικό όπου θα συναντήσει τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Αντιθέτως ο μαχητικός και πολύ καλός ο πρωταθλητής Ιπποκράτης κατάφερε να κοντράρει στα ίσα την ομάδα της Γ’ Εθνικής, δεν θα μπορέσει όμως να διεκδικήσει το πρώτο του ντάμπλ.