Παραιτήθηκε από τον Νέστο Χρυσούπολης μετά τον υποβιβασμό ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης αν και η σεζόν δεν έχει ακόμα τελειώσει

Παρελθόν από τον Νέστο Χρυσούπολης μετά τον υποβιβασμό ανακοίνωσε με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια οτι αποτελεί ο Ξανθιώτης τεχνικός Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, όπως αποκάλυψε, ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι αν και η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν υπάρχει λόγος να βρεθεί στον πάγκο στα παιχνίδια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας γιατί ο στόχος ήταν άλλος, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί του και τη διοίκηση.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη: «Δυστυχώς η δύσκολη αποστολή που είχαμε δεν βγήκε εις πέρας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες που συνεργάστηκα και ήταν άψογοι στην διοίκηση που πάλεψε μέχρι τέλος και στον κόσμο που μας στήριξε σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν υπάρχει λόγος να βρεθώ στον πάγκο στα παιχνίδια του κυπέλλου γιατί ο στόχος μας ήταν αλλος. Ευχομαι στην ΝΕΣΤΑΡΑ μας να επανέλθει σύντομα εκεί που ανηκει».