ΕΠΣ Ξάνθης: Ασταμάτητος και περιζήτητος ο Χατζηχασάνογλου με 2 γκολ ανα παιχνίδι! Οι πρώτοι σκόρερς της Β’ κατηγορίας

Ολοκληρωθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με Ασπίδα Πηγαδιών και ΑΠΟ Ξάνθης να παίρνουν την άνοδο, ωστόσο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ήταν ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου του Εχίνου με 27 τέρματα χάνοντας ωστόσο αρκετά παιχνίδια της ομάδα του.

Ο Χατζηχασάνογλου με τα δυο του τέρματα κόντρα στην Σταυρούπολη έφτασε σε 14 ματς τα 27 στο πρωτάθλημα (2 ο μέσος όρος) σκοράροντας σε 20 ημέρες…15 γκολ με ρεκόρ τα 7 κόντρα στο Μυρωδάτο! Μάλιστα θα μπορούσε να έχει περισσότερα εαν εκτελούσε και τα πέναλτι της ομάδας του, ωστόσο είναι αλτρουιστής… Μέ τέτοιες ωστόσο εμφανίσεις δύσκολο να παραμείνει στον αγαπημενο του Εχίνο αν και κάθε χρόνο οι προτάσεις δεν είναι και λίγες, αν και η ευκαιρία του Άρη του αρχηγού τοτε Κεναν Μπαργκάν προ πενταετιας μάλλον ήταν μοναδική.

Δεύτερος σκορερ με 14 γκολ ήταν ο Αντωνης Τσακυρίδης του Ατλαντα Σελίνου και τρίτος με 12 γκολ ο Χρήστος Κούτρας της Ασπιδας Πηγαδίων. Με 10 γκολ στην τέταρτη θέση βρέθηκαν οι Χουσείν Κουρουτζή του Εθνικού Κιμμερίων, Πασχάλης Νικάκης και Πάρης Ξενόπουλος της ΑΠΟΞ και στην έβδομη θέση με 9 οι Ιάσονας Βασιλειάδης του Ατρόμητου Χρυσας και Κουρού Χαλήλ Εμρέ του Εθνικού Κιμμερίων.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ):

27 ΓΚΟΛ: Χατζηχασανογλου (Εχίνος)

14 ΓΚΟΛ: Τσακυρίδης (Άτλας Σελίνου)

12 ΓΚΟΛ: Κούτρας (Ασπίδα Πηγαδίων)

10 ΓΚΟΛ: Χ. Κουρουτζή (Εθνικός Κιμμερίων)
Ξενόπουλος, Νικακης (ΑΠΟΞ)

9 ΓΚΟΛ: Βασιλειάδης (Ατρόμητος Χρύσας)
Κουρού (Εθνικός Κιμμερίων)