Τι έκαναν οι αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική των Πανθρακικού, Ιπποκράτη και του νταμπλούχου Άρη Πετεινού

Μόνο ένα αντίπαλο αυτόν από την Δράμα περιμένουν να μάθουν για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική οι Πανθρακικός ο Άρης Πετεινού και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, αφού στην Καβάλα ο Βύρωνας κατέκτησε για πρώτη φορά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Τα μπαράζ θυμίζουμε θα ξεκινήσουν την Κυριακή 8 Μαίου και αμέσως μετά την Τετάρτη 11 Μαίου ακολουθεί η εμβόλιμη 2η αγωνιστική, με 3 ομάδες από τους 7 πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών και Μακεδονίας (δηλαδή της Θεσσαλονίκης), να παίρνουν την άνοδο.

Θυμίζουμε στην πρεμιέρα θα έχουμε τις αναμετρήσεις Βύρωνας Καβάλας – Πανθρακικός, Καμπανιακός – Άρης Πετεινού Ξάνθης, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Πρωταθλητής ΕΠΣ Δράμας, ενώ ρεπό θα έχει ο Ηρακλής Αμμουδιας.

Οπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, επιχειρούμε για ακόμα μια εβδομάδα να ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στους άλλους νομούς από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι των τριών ομάδων τις Θράκης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουνε τον Μάιο.

Στις μόνες εκκρεμότητες για τον πρωταθλητή, ο Βύρωνας μετά τος ήττες σοκ επικράτησε της υποβιβασμένης Δόξα Αμυγδαλεωνα με 2-0 και πήρε το πρωτάθλημα με 4 ναθμούς διαφορά από την Ελευθερούπολη που έμεινε στο 2-2 στα Λιμενάρια.

Στην Δράμα τα πλέι οφ τελειώνουν Μεγάλη Τετάρτη. Στην ΕΠΣ Δράμας ο ουραγός Δόξα Βώλακα να έστεφε πρωταθλητή μια αγωνιστική νωρίτερα την Προσοτσανη, αφού προηγήθηκε 2-0 της ΑΕ Αμπελοκήπων, ωστόσο η ΑΕΚ έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το τρίποντο με 2-3 και βρίσκεται στο -1 από την Προσοτσανη που επικράτησε της Χωριστής. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Μεγαλη Τεταρτη όπου εκτός απροόπτου η Προσοτσανη αντιμετωπίζει στο Καλαμπάκι την αδιάφορη ΑΕΚ, με τους Αμπελόκηπους να καροδοκούν αντιμετωπίζοντας την Πετρούσα που αυτοκτόνησε κόντρα στον Ξηροπόταμο.

Στις Σέρρες η πρωταθλήτρια Αμμουδιά νικησε τον Χέιμαρο στον ημιτελικό του κυπελλου και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνιου. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Βύρων Καβάλας 59 (24 Αγώνες)
2. Ορφέας Ελευθερούπολης 55 (24 Αγώνες)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ-7η αγωνιστική)
Δόξα Πετρουσας – Ξηροπόταμος 0-1
ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού – ΑΕ Καλαμπακίου 6-1
Προσοτσάνη – Ορφέας Χωριστης 2-1
Δόξα Βώλακα – ΑΕ Αμπελοκήπων 2-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Προσοτσάνη 20
2.ΑΕ Αμπελοκήπων 19
3.Δόξα Πετρούσας 15
4.ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 9
5.Ορφέας Χωριστής 8
6.ΑΕ Καλαμπακίου 7
7.Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 7
8.Δόξα Βώλακα 6