Γ’ Εθνική: Ντεμπούτο του 15χρονου Μπογιατζίδη και του 17χρονου Γεωργιάδη με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης κόντρα στον Θερμαϊκό (+photos)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης στο φινάλε μιας άσχημης σεζόν για αυτόν στην Γ΄Εθνική, ωστόσο ο αγώνας της Θέρμης θα μείνει στην μνήμη γαι δυο νέα παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο τους με τους Ξανθιώτες.

Ο λόγος για το 15χρονο σε μισό μήνα (γεννημένος στις 2/5/2007) Θανάση Μπογιατζίδη και τον 17 χρονο Γιώργο Γεωργιάδη που μπήκαν ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος.

Ο Γεωργιάδης είναι μαθητής Γ’ λυκείου, βρέθηκε σε κάποιες αποστολές του Ορφέα και έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα αγωνιζόμενος ένα εικοσάλεπτο αντικαθιστώντας το Μανιά.

Ο γιος του προπονητή των ακαδημιών του Ορφέα Μάκη Μπογιατζίδη, είναι μέσος, μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Ξάνθης και αγωνίστηκε σχεδόν μισή ώρα αντικαθιστώντας τον Παπαστεφάνου και τα πήγε πολύ καλά δίνοντας μάχες σε ένα λασπωμένο και κάκιστο γηπεδο. Πιθανότατα, ο μαθητής της τρίτης γυμνασίου, είναι ο μικρότερος παίκτης που αγωνίστηκε φέτος στον 1ο όμιλο, αφού δεν υπάρχουν στοιχεια σε ηλικία 14 ετών 11 μηνών και 15 ημέρων.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν διστάζει να προωθήσει κάθε χρόνο παιδιά από την ακαδημία του Ορφέά όπως έκανε με τα παραπάνω παιδιά, το έκανε φέτος με τον νεαρό Ιωαννιδη και στο παρελθόν με τους Ζιγκολάρι, Μεκερά.