Β’ Εθνική: Ήττα – μαχαιριά της Βασίλισσας στο Σκούταρι από την Πανσερραϊκή

Ήττα – μαχαιριά από την Πανσερραϊκή γνώρισαν οι Βασίλισσες της Θράκης στο βροχερό γήπεδο του Σκουτάρεως, σε σημαντικό αγώνα για την παραμονή των δυο ομάδων, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε χάρη σε τέρμα της Πανίδου 20 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Με αυτό το αποτέλεσμα η Πανσερραϊκή προσπέρασε στην βαθμολογία την Βασίλισσα, η οποία για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό θα πρέπει να νικήσει είτε την Ροδόπη στην επόμενο αγωνιστική στο παραδοσιακό θρακιώτικο ντέρμπι είτε στην Σειρήνα την τελευταία.

Την αναμέτρηση στο Σκούταρι διηύθυνε ο Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς τους Δήμητρα Κοτανίδου και Ελένη Ιορδανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Γ. Κομσής): Μανιάκα, Νικολαΐδου, Ρωμανίδου, Τιλσίζογλου, Ρετζέπη, Γεωργιάδου, Αξιαρλή, Φραγκιαδάκη, Κυριακοπούλου, Αρβανιτίδου, Πανίδου. Αγωνίστηκαν και οι Παυλίδου Θ., Παυλίδου Σ., Χρυσομέρη.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Α. Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου Μ., Σταύρου, Μαυρομάτη, Αλεώνη, Σκουμπρή, Καζαντζίδου, Χαραλαμπίδου, Κυριαζίδου, Σαμαρά, Χαντζηαντωνίου Γ. Αγωνίστηκαν και οι Λεντζάκη και Αλεξιάδου.