Τον απολογισμό της Ελληνικής Αποστολής στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς του Πεκίνου παρουσίασε ο αρχηγός της Άλεξ Ταξιλδάρης

Την περασμένη Πέμπτη (14 Απριλίου) πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κατά την οποία βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πεκίνο 2022 κ. Αλέξανδρος Χέλμουτ Ταξιλδάρης ενημέρωσαν τα μέλη για τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Πεκίνο», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Ακόμα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδηλώσεων με τίτλο “Παραολυμπιακό Πανόραμα”. Συγκεκριμένα, η Ελληνική Παραολυμπιακή διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις «Παραολυμπιακό Πανόραμα», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Μάϊο και αφορούν σε επιδείξεις Παραολυμπιακών αθλημάτων με αμαξίδιο. Καμία από αυτές δεν θα είναι ωστόσο στην Θράκη αλλά στις 8/5/2022 στην πλατεία Συντάγματος, στις 21/5/2022 στη Χαλκίδα και στις 30/5/2022 και 31/5/2022 στην Τεχνόπολη, Γκάζι.

Τέλος, είχαμε την έγκριση του Οικονομικού και Ταμειακού Απολογισμού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και του Ισολογισμού για το οικονομικό έτος 2021.