Γ’ Εθνική: Δεν «Χ»αμογέλασε στο φινάλε με παίκτη παραπάνω κόντρα στο Ορφάνι ο Άρης Αβάτου αλλά τερμάτισε τέταρτος

Με ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Άρης Αβάτου και ο Μέγας Αλεξανδρος Ορφανίου μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο ισόπαλο 1-1 και έκλεισαν με αντίθετα συναισθήματα την σεζόν.

Ο Άρης Αβάτου με τους 32 βαθμούς που συγκέντρωσε, αν και 3 περισσότεροι από την παραμονή, τερμάτισε στην 4η θέση, που είναι η καλύτερη που πήραν ποτέ οι Ξανθιώτες στα πέβτε χρόνια τους που μετέχουν στην Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Μπεδρελής παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του Άρη, είδε τη ομάδα του να παίρνει νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο στο 6′ με τον Άρη να είναι καλύτερος αλλά να μην μπορεί να σκοράρει ένα ακόμα τέρμα. Το σκορ του ημιχρόνου ηταν 1-0 με τους καβαλιώτες ωστόσο να πανε στα αποδυτηρια με 10παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγούς τους Μηλιάδη.

Στο β’ μερος ο Αρης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει το υπερ του πλεονέκτημα και στο 72΄ο Αραμπατζής ισοφάρισε σε 1-1 για τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος στο φιναλε θα μπορούσε να κλέψει την νίκη γοήτρου.

Διαιτητές ήταν οι Κεφαλάς, Αναστασίου και Μυσιρλής από την ΕΠΣ Σερρών.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρέλης): Νταφόπουλος, Χασάν Ογλού, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αραμπατζής, Κωσταρέλης, Γκέκας, Τσάπαρης, Μελισσόπουλος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ : Μαδένης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Μηλιάδης (c), Τουρασανίδης, Αραμπατζής, Κακουλίδης, Τσάτσος, Πιπερτζής, Παπαδόπουλος, Εγουεμά.