ΕΠΣ Ξάνθης: Συγκίνηση στην εκδήλωση τιμής για τον Τάσο Μελισσόπουλο! Το Νο10 της Γενισέας στους γιους του Αλέξανδρο και Νίκο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επιλογή της Ελπίδας Γενισέας μία από τις τέσσερις βραβεύσεις που είχε δικαίωμα να κάνει να μην πραγματοποιηθεί σε κάπιιο εν ζωή πρόσωπο αλλά σε μια μεγάλη μορφή του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που έχει φύγει από τη ζωή: τον Τάσο Μελισσόπουλο.

Την πλακέτα παρέλαβαν οι δυο μικρότεροι γιοι του Αλέξανδρος (που επί δυο συνεχόμενες φορές αναδεικνύεται πρωταθλητής αλλά και πρώτος σκορερ στην Γ’ Εθνική, πέρυσι με τον Ορφέα και φέτος με τον Αγροτικό Αστέρα) και Νίκος (που αγωνίζεται στον Ορφέα Ξάνθης), ενώ ο μεγαλύτερος Μιχάλης που αγωνίστηκε στον τελικό με την Ελπίδα τους παρακολουθούσε μαζί με την μητέρα τους.

Ο Τάσος Μελισσόπουλος έγραψε μεγάλη ιστορία στο θρακιώτικο ποδόσφαιρο και διετέλεσε την δεκαετία του ’80 αρχηγός του ΑΟΞ, αλλά στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα και της Β52 Γενισέας κατακτώντας μάλιστα με την φανέλα της το Κύπελλο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Για αυτό και εκτός από την τιμητική πλακέτα, παραδόθηκε και μια ιστορική φανέλα με το Νο10 της Ελπίδας.

Την βράβευση έκανε ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, ο οποίος τυγχάνει γιος του προέδρου της Ελπίδας Γενισέας και είναι συμπαίκτης φέτος του Νίκου Μελισσόπουλου και πέρυσι του Αλέξη στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο