Super League 2: «Σκόρπισε» με πεντάρα την Καβάλα η εντυπωσιακή Κ20 της Ξάνθης!

Την πέμπτη της νίκη σε έξι ματς με το εντυπωσιακό 5-2 κόντρα στην Καβάλα κατάφερε να πάρει η Κ20 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Ξανθιώτες ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο ημίωρο με εύστοχο χτύπημα του Αλαγκιοζίδη για το 1-0, ενώ ο Εμρέ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους πέτυχε και δεύτερο τέρμα για το 2-0 της ανάπαυλας.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι Καβαλιώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με τον Πετράκη στο 60′, ενώ η απάντηση ήταν άμεση για τον ΑΟΞ, με τον Αϊβαλή που είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά στην αναμέτρηση να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στο 70′ και 72′, για το 4-1 που τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Ο χορός των τερμάτων δεν τελείωσε εκεί, με τους Θρακιώτες να φτάσουν και σε πέμπτο γκολ στο 80′ με τον Πιτσόλη για το 5-1, με τους Καβαλιώτες να μειώνουν για το τελικό 5-2 λίγο πριν το φινάλε με σκόρερ τον Στάκιτς.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Ξανθης έφτασε τους 16 βαθμούς σε 6 ματς και παραμένει πρώτη με την Καβαλα να μένει στους 6.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Τομαράς, Δροσίνης και Διονίδης της ΕΠΣ Θράκης οι οποίοι σε μια ώρα περίπου θα διευθύνουν τον αγώνα του Πανθρακικού στους Ασώματους.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Αποστολίδης): Νικολακούλης, Εμρέ (75′ Μητρούσης), Καλαϊτζής, Καραγιαννίδης, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Τσάκαλος (60′ Ιωσηφίδης), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης (60′ Αϊβαλή), Καρυπίδης (85′ Αμανατίδης), Ιγνατιάδης (60′ Δεληγιαννίδης)

ΚΑΒΑΛΑ (Καραμπιμπέρης): Καραγιαννίδης, Συμεωνίδης, Στάκιτς, Θαλασσινός, Πετράκης, Γιαννάκος, Γιαλαμάς, Μπογιατζόπουλος, Σαλπιγγίδης, Λασκαράκης, Οδυσσέως.