Γ’ Εθνική: Με 22άδα στο Παραλίμνιο για τον «τελευταίο χορό» στην κατηγορία η Αλεξανδρούπολη

Στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ταξιδεύει το πρωί της Κυριακής η Αλεξανδρούπολη και σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Μιχάλης Φλώρος θα έχει μαζί του πλήρη ομάδα με 22 παίκτες.

Δυστυχως για την Αλεξανδρούπολη, ενώ ήλπιζε αυτό το παιχνίδι να είναι η αναμέτρηση που θαν κλείδωνε την σωτηρία της στην Γ’ Εθνική εφόσον δεν είχε μεσολαβήσει η καταγγελία της Δόξας Δράμας, πλέον καθίσταται αδιάφορο βαθμολογικά. Εκτός φυσικά και αν οι Εβρίτες προσφύγουν στο CAS ή εάν βρεθεί άλλος εξωαγωνιστικός τρόπος και ανατραπεί η διαμορφωθείσα στον βαθμολογογικό πίνακα κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης παρά την δεδομένη απογοήτευση, θα παλέψουν για το τρίποντο ώστε τουλάχιστον να έχουν να λένε ότι έπεσαν εξαιτίας της δικαστικής απόφασης και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά, η 22μελής αποστολή του Μιχάλη Φλώρου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος, Μπινόπουλος, Θέμελης, Μπαρμπαγιάννης, Σιδηρόπουλος, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Παπαγεωργίου, Γεωργαντζόπουλος, Παγωνίδης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Μαντζίρης, Πατσιώρας Α., Πατσιώρας Κ., Ρουμπιές, Χριστοφορίδης, Σωτηράκης, Σιώπης, Παπαδάκης, Δαλούδης και Τσιβανίδης.