Γ’ Εθνική: Εφέσεων συνέχεια με δικαίωση της Λευκίμμη για Ανδρέα Θεοδωράκη! Το παλεύει ο Μακεδονικός και καθυστερεί τα μπαράζ

Καθυστερούν τα μπαράζ ανόδου στην Super League2 μετά την έφεση που θα κάνει ο Μακεδονικός μετά την απόρριψη της ένστασης του Μακεδονικού εις βάρος της Λευκίμμης με αιτιολογικό, την κατά τους Θεσσαλονικείς, αντικανονική συμμετοχή του Θεοδωράκη στο παιχνίδι τους με τους Φαίακες.

Έτσι, η βαθμολογία του 2ου ομίλου παραμένει ως έχει με την Λευκίμμη να παραμένει στην κατηγορία (και τον Μέγα Αλέξανδρο να υποβιβάζεται) και την Κοζάνη να στέφεται πρωταθλήτρια (με τον Μακεδονικό να παραμένει 2ος).

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει χαρακτηριστικά πως “απέρριψε την παρέμβαση της Κοζάνης και την ένσταση του Μακεδονικού (αγώνας Λευκίμμη-Μακεδονικός)”.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου δεν αφορά μόνο στις εμπλεκόμενες ομάδες, ήτοι την πρωταθλήτρια Κοζάνη, τον -προσφεύγοντα στη Δικαιοσύνη- Μακεδονικό, την -διωκόμενη- ΑΕ Λευκίμμης και τον αναμένονταν Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, αλλά ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό και τις ομάδες που έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στους άλλους έξι ομίλους και περιμένουν να δουν την έκβαση της δικαστικής υπόθεσης, για να μάθουν ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλός τους στη διαδικασία, αλλά -κυρίως- πότε θα ξεκινήσει αυτή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν πως η πλευρά της ομάδας της Νεάπολης, που νομικά εκπροσωπείται από τον Λάκη Σημαιοφορίδη, θα καταθέσει έφεση την ερχόμενη Δευτέρα, με την ελπίδα ότι σε δεύτερο βαθμό θα δικαιωθεί. Επομένως, αναπόφευκτο είναι τα χέρια των ανθρώπων της Επιτροπής Διοργανώσεων να παραμείνουν δεμένα, στην περίπτωση που θα ήθελαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την έναρξη των μπαράζ, εφόσον η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής θα ήταν και η τελεσίδικη. Με άλλα λόγια, χάνει έδαφος το -ούτως ή άλλως μικρό- ενδεχόμενο να έχουμε έναρξη των μπαράζ πριν την Πρωτομαγιά.