Super League: Ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον Κομοτηναίο Φώτη Ιωαννίδη, τον βάζει στην βιτρίνα για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Κομοτηναίο επιθετικό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, γιο του παλαίμαχου θρακιώτη διεθνούς αμυντικού Βασίλη Ιωαννίδη, μεταφέρει το SportDog στην στήλη “Μιχείες” του Ευάγγελου Μίχου.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Έστω και καθυστερημένα έφτασε στην στήλη η πληροφορία πως είχε διπλή αποστολή στην Τρίπολη, για το Ελλάδα – Πορτογαλία σε επίπεδο Ελπίδων. Συγεκριμένα, σκάουτ της βελγικής ομάδας πήγε για να “σκανάρει” δυο  συνομιληκους Έλληνες διεθνείς. Τον Φώτη Ιωαννίδη που αντικαταστάθηκε στο 83′ και τον Γιάννη Χριστόπουλο, τον στόπερ του Αστέρα, που έβγαλε όλο το 90λεπτο.

Ειδικότερα για τον Χριστόπουλο, λένε στην πιάτσα, πως η Κλάμπ Μπριζ είχε ενδιαφερθεί επισήμως για να τον αποκτήσει και τον περασμένο Γενάρη. Οι Μπακοκαυμενάκηδες όμως, τον κοστολογούν με 1.500.000 ευρώ ενω περιμένουν το καλοκαίρι πρόταση κι απο συγκεκριμένη ιταλική ομάδα. Όσον αφορά στον Ιωαννίδη δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα τον βάλει στην καλοκαιρινή του βιτρίνα αλλά με αρκετά περισσότερα χρήματα…».

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον οι πληροφορίες αυτές θα βγουν αληθινές, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει πράγματι να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και θα υπάρξει ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον θρακιώτη διεθνή…