Διπλωματούχος μηχανικός ο «δικός μας» Γιάννης Καρτάλης – Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του αλλά… τα καλύτερα έρχονται

Διπλωματούχος μηχανικός είναι και με την… βούλα από αυτήν την εβδομάδα ο «δικός μας» Γιάννης Καρτάλης. Ο εκ των βασικών συντελεστών της προσπάθειας του ThrakiSportS ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μάλιστα, συνδυάζοντας άψογα την παρουσία του στην Σχολή με τα… «δημοσιογραφικά» του καθήκοντα, κατάφερε να πάρει και… καλό βαθμό στο χαρτί της αποφοίτησής του, «λίαν καλώς» συγκεκριμένα, αγγίζοντας το 7 μέσο όρο στην βαθμολογία των μαθημάτων του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Γιάννης έγινε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ThrakiSportS το 2016, την περίοδο ουσιαστικά που εγκατέλειπε την μαθητική ζωή στην Ξάνθη για να ξεκινήσει την φοιτητική στα Γιάννενα. Ολα αυτά τα χρόνια όμως κατάφερε να κρατήσει με το καλύτερο τρόπο την επαφή του με την πατρίδα αλλά και να προχωρήσει με επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση στις σπουδές του, παρά τις αναποδιές που προέκυψαν (άλλωστε είναι από τους φοιτητές που βίωσαν για τα καλά τι εστί πανδημία σε μια Σχολή που δεν είναι θεωρητική για να αρκεί η τηλεκπαίδευση αλλά έχει εργαστήρια και είναι απαραίτηση η φυσική παρουσία).

Μόλις τελείωσε μια πολύ όμορφη περίοδος στην ζωή του Γιάννη, που είναι σίγουρο ότι θα κουβαλά πάντα με νοσταλγία μέσα του. Ωστόσο το ταξίδι δεν σταματά εδώ, για την ακρίβεια μόλις τώρα ξεκίνησε και όσο τον γνωρίζουμε εμείς ως φίλοι και συνεργάτες του στο ThrakiSportS, τα πολλά, καλά και ακόμα πιο ευχάριστα είναι πλέον μπροστά του. Ήδη άλλωστε έχει φροντίσει για το επόμενο βήμα, καθότι πάντα αναζητά νέες γνώσεις και εμπειρίες, που θα τον βρει σε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και μεταπτυχιακής εξειδίκευσης παράλληλα με τις όποιες επαγγελματικές «υποχρεώσεις».

Στην οικογένεια του ThrakiSportS, γιατί πάνω από όλα οικογένεια είμαστε όσοι μετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια αυτής της ιστοσελίδας, η χαρά είναι μεγάλη για την πρόοδο ενός βασικού μέλους της, ενός από τους πιο βασικούς συνεργάτες της. Καμαρώνουμε για τον Γιάννη Καρτάλη ως δεύτερη οικογένειά του, όπως φυσικά έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν πρωτίστως οι γονείς του, όχι μόνο για την επιτυχία του στο Πανεπιστήμιο, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Γιατί ο Γιάννης είναι το καλύτερο παιδί (κυριολεκτούμε σε αυτό), με σπάνια χαρακτηριστικά για την εποχή μας, με πολύ φιλότιμο και αξιοσέβαστο κώδικα ηθικών αξιών. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πτυχίο του. Καλή σταδιοδρομία!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.