Τρολάρισμα Μυροφορίδη σε Κούγια: «Πίστευα ότι το “Σουζάνα” είναι το αγαπημένο σας τραγούδι, έπαιζε στα μεγάφωνα με Ξάνθη»

Ο Παύλος Μυροφορίδης με ανάρτησή του την Πέμπτη απάντησε δημόσια στον Αλέξη Κούγια, που του έστειλε εξώδικο, αναγνωρίζοντας δύο λάθη του, ένα από τα οποία αφορούσε το άσμα “Σουζάνα” που ακουγόταν στα μεγάφωνα των αγώνων της ΑΕΛ με την Ξάνθη.

Το «Mea culpa» του τεχνικού διευθυντή της Αναγέννησης Καρδίτσας ήρθε το πρωί της Πέμπτης (14/4) με δήλωση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και αφού είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα εξώδικο του έγκριτου ποινικολόγου. Ωστόσο αν και αρχικά το ύφος μάλλον προσιδιάζει σε… τρολάρισμα, στο τέλος πραγματικά ζητάει να σταματήσει η μεταξύ τους ένταση.

Αναλυτικά, η ανάρτηση Μυροφορίδη αναφέρει τα εξής:

«Καλήμερα σας, 
Ύστερα από την χθεσινή επίδοση εξωδίκου προς εμένα από τον κ. Κούγια, ιδιοκτήτη της ιστορικής ΑΕΛ, νιώθω την ανάγκη να διορθώσω την από (4/4) ανάρτησή μου. 
Απολογούμαι για τη λέξη άνοια διότι δεν κατέχω ιατρικές γνώσεις και ως εκ τούτου ίσως να έκανα λανθασμένη διάγνωση.
Απολογούμαι για το ατυχές ”Σουζάνα”, λόγω εσφαλμένης πεποίθησής μου, ότι αποτελεί το αγαπημένο σας τραγούδι και κατ’ επέκταση να σας χαρακτηρίζει, αφού στις 18-07-2020 ευρισκόμενος στην αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας σας με αντίπαλη αυτή της Ξάνθης, έπαιζε στα μεγάφωνα του σταδίου για πάνω από μια ώρα.

Τα λοιπά αποτελούν προσωπική αξιολογική κρίση, την οποία θα υπερασπιστώ ως το τέλος.
Υ.Γ.1 Αν σας προκάλεσε φόβο, η αναφορά μου στον θεό και ότι διαθέτω την δύναμη ώστε να τον ελέγχω και να μου κάνει προσωπικές χάρες, τότε εσφαλμένα πιστεύετε ότι η προηγούμενη άναρτησή μου είχε εσάς στόχο.
Υ.Γ. 2 Εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα ας αφήσουμε τις προσωπικές μας διαφωνίες στην άκρη κι ας ευχηθούμε ύγεια σε όλον τον κόσμο αλλά και προσωπικά σε σας 
Με εκτίμηση Παύλος Μυροφορίδης».

Ο Παύλος Μυροφορίδης την περασμένη Δευτέρα στο facebook χωρίς ευθέως να κατονομάζει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ (αν και πλέον παραδέχθηκε δημόσια στην δεύτερη ανάρτησή του ότι αυτόν «φωτογράφιζε»), έκανε λόγο μεταξύ άλλων «για αστείο γέροντα με άνοια».

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Κάθε χρόνο τα ίδια αν δεν μ πιάσεις στο βρομόστομα σου δεν μπορείς, άκου λοιπόν ρε αστείε γέροντα που λογικά έχεις άνοια, εσένα λες ότι όποιος σε πειράζει καταστρέφεται εγώ θα σου πω λοιπόν “Σουζάνα” ότι όποιος πειράξει εμένα κ την οικογένεια μου ο θεός μου κάνει την χάρη κ τον παίρνει μαζί του για να ξεβρομίσει ο τόπος.
ΥΓ ούτε ο Νιαγάρας δεν μπορεί να ξεπλύνει το πόσες αδικίες έχεις κάνει στην ζωή σου».

Σε αυτήν την δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με «μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση διά του τύπου και μέσω διαδικτύου (…) κατά του υπαλλήλου της Αναγέννησης Καρδίτσας, Παύλου Μυροφορίδη, όπως και κατά των διαδικτυακών ιστοτόπων onsports, sportime και κατά ραδιοφωνικού σταθμού και site της Λάρισας που αναδημοσίευσαν τις χυδαίες ανακοινώσεις τους», με την επισήμανση ότι «οι δίκες θα γίνουν όλες στην Αθήνα».

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας εστάλη εξώδικο στον Μυροφορίδη, ο οποιος απάντησε όπως ανωτέρω. Ο Αλέξης Κούγιας το απόγευμα της Πέμπτης και μετά τη νέα δήλωση Μυροφορίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μου έστειλαν τη νέα συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξε εις βάρος μου ο Μυροφορίδης, και θα του δώσω μία συμβουλή και να τη θυμάται, όταν γίνουν τα Δικαστήρια εις βάρος του στην Αθήνα και θα του επιβάλλονται οι ποινές φυλάκισης για τις συκοφαντικές εις βάρος μου δυσφημήσεις, αλλά και την ημέρα που θα πληρώνει τις αποζημιώσεις για τις συκοφαντικές εις βάρος μου ανακοινώσεις του, τότε που θα είναι μόνος του, γιατί όλοι αυτοί που τώρα είναι μαζί του θα έχουν εξαφανιστεί.
Να θυμάται, λοιπόν, την συμβουλή ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά μπορεί να σε καταστρέψει αν δεν είσαι αυτόφωτος και δεν έχεις δικιά σου ομάδα, εάν δεν φτάνεις στην καθημερινότητά σου μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος σου…
Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις τον μάγκα, να θυμάσαι ποιον συκοφαντείς και βρίζεις, να μετριέσαι και να βλέπεις πού φτάνει ο ίσκιος σου».