Τα αδέρφια Κορακάκη κατέλαβαν την 7η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο του Ρίο

Η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης κατέλαβαν την έβδομη θέση στο αγώνισμα των 10μ αεροβόλου πιστολιού στο μεικτό ομαδικό στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Ρίο, με το χρυσό μετάλλιο να πηγαίνει στην ομάδα της Γερμανίας.

Το αποτέλεσμα στο σημερινό αγώνα των 10μ αεροβόλου πιστολιού σίγουρα δεν το περίμενε η οικογένεια Κορακάκη, η οποία έμεινε στην έβδομη θέση και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Σύμφωνα με το sportsfeed.gr συνολικά τα δυο αδέρφια μάζεψαν 570 βαθμούς, με την Άννα να κερδίζει τους 287 και τον Διονύση τους 283.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα της Γερμανίας αποτελούμενη από τους Σάντρα και Κρίστιαν Ριντζ, οι οποίοι στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου κέρδισαν την Τανιαπόρν Προυκσακόρν και τον Νοπαντόν Σουτιβίρουχ από την Ταϊλάνδη, 16-10.

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Καμίλ Γεντρεζέφκι, που ήταν τρίτη πίσω από την Κορακάκη στα 10μ αεροβόλου πιστολιού των γυναικών, και στον Φλοριάν Φουκέτ, οι οποίοι με 17-11 κατάφεραν να αφήσουν εκτός βάθρου την ομάδα του Ιράν.