Super League 2: Σκοράρει συνεχώς φτάνοντας τα 10 τέρματα ο… «Κλάους του Έβρου» Τόλης Σαραντίδης!

Μια καταπληκτική σεζόν πραγματοποιεί ο Εβρίτης επιθετικός του Θεσπρωτού Τόλης Σαραντίδης που μετά και τα δυο τέρματά του στο 3-0 με τον Πανσερραικό έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερς.

Ο «Κλάους του Έβρου» όπως τον φωνάζουν λόγω της ομοιότητας, του στυλ και της θέσης που αγωνίζεται με τον Γιώργο Αθανασιάδη, κατάγεται από την Στέρνα Ορεστιάδας και εδω και ένα χρόνο είναι στον Θεσπρωτό του Εβρίτη ιδιοκτήτη Γιώργου Αραμπατζάκη παίρνοντας μεταγραφή από την ΑΕ Διδυμοτείχου και από τότε έχει συνολικά 15 τέρματα σε 42 συμμετοχές. Φέτος σε 26 ματς ματς έχει 10 γκολ σκοράροντας πρώτη φορά με τον Πανσερραικο δυο τέρματα, ενώ είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο κόντρα στους Σερραίους. Εχει ακόμα πετύχει γκολ κόντρα σε Πιερικό, ΠΑΟΚ, Νικη Βόλου, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας και με Καβάλα και στους δυο γύρους.

Ο 23χρονος ύψους 1.90 επιθετικός (γεννημένος στις 22/9/1998)ήδη έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών με την εξέλιξή του με τον ίδιο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφή του στο εξωτερικό, αφού έχει περάσει από Γερμανία, Κύπρο και για λίγο την Πορτογαλία.

Ο Σαραντίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορέστη, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά της Super League και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό και την ομάδα K20. Κατόπιν βρέθηκε στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και την επόμενη σεζόν στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ. Ακολούθησε η Δόξα Θεολόγου Ποτού στην Γ’ Εθνική στο πρώτο μισό και επέστρεψε μετά από μια εξαετία να κάνει την στρατιωτική του θητεία αρχικά στον Άρδα Καστανέων και μετά στην ΑΕΔ όπου λόγω κορωνοιού διακόπηκε η καριέρα του. Εδω και ένα χρόνο βρίσκεται στον Θεσπρωτό, πέρισυ στην Football League και φέτος στην Super League2.