ΕΠΣ Ξάνθης: Σύσκεψη παραγόντων για τις λεπτομέρειες του τελετουργικού του τελικού του Κυπέλλου

Ολες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, παρουσία των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ.

Από την πλευρά του Αρη Πετεινού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Φίλιππος Παραστατίδης και το μέλος του ΔΣ και γενικός αρχηγός Ζήσης Λαβτζής, ενώ από την Ελπίδα Γενισέας παραβρέθηκαν οι Θόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης και Ασήμ Χατζητερζόγλου.

Από την πλευρά της ΕΠΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Πανίδης και ο αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιάννης Παπατζής, ενώ παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Σαββόγλου από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Πέρα από τις βραβεύσεις που θα πραγματοποιήσουν από τέσσερις η κάθε ομάδα μισή ώρα πριν την σ΄πεντρα, αποφασίστηκε ως προς το τελετουργικό η είσοδος των ομάδων να γίνει με παιδιά των Ακαδημιών και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης.

Στο ημίχρονο θα υπάρξει χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο Ποντίων «Τραντέλλενες». Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι, αλλά η ώρα έναρξης έχει προσδιοριστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί το φως των προβολέων.

Η γενική είσοδος έχει οριστει στα 5 ευρώ, ωστόσο θα είναι δωρεάν για γυναίκες και παιδιά.