ΕΠΣ Θράκης: «Πέταξε» προς την σωτηρία ο Αετός Μίσχου! Ελπίζει ο Πόντος …στον «αδερφό» Πόντο και στο Κόσμιο για την παραμονή

Το σημαντικότερο παιχνίδι που κρίνει την παραμονή έγινε στον Μίσχο, με τον γηπεδούχο Αετό όχι μόνο να παίρνει την νίκη που ήθελε κόντρα στον ισόβαθμο Πόντο Κομοτηνής αλλά να επικρατεί και με το εντυπωσιακό 3-0 και πλέον να έχει το πάνω χέρι όσο αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα με το 3-0 ο Αετός ισοφάρισε και την ήττα του στον πρώτο γύρο έφτασε τους 23 βαθμούς έναντι 20 των αντιπάλων του, ωστόσο υστερεί στην διαφορά τερμάτων με τον Μίσχο να έχει -45 (30-75 τέρματα) και τον Πόντο Κομοτηνής -41 (30-71) και στον τελευταίο αγώνα εαν ο Πόντος κερδίσει τον συνονόματο του Θρυλορίου θέλει μια ισοπαλία με το αδιάφορο και σωσμένο Κόσμιο.

Στα του αγώνα, ο Μίσχος μπήκε δυνατά και έιχε στο 5′ οριζόντιο δοκάρι με τον Μουσταφα Ισμαήλ και στο 25΄ ο Αδήλ Μπερκέ με κοντινό σουτ από μπαλιά του Νεαζή Αλή έκανε το 1-0. Στο 52΄από μπαλιά και πάλι του Νεαζή Αλή ο Μουσταφά Ισμαήλ με ωράια προσπάθεια πέρασε αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Γκουτζικίδη και πλάσαρε την μπάλα στην κενή εστία κανοντας το 2-0. Στο 65΄ ο Τσικλαούρι με σουτ έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 αλλά το σουτ το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ταουσάν Γιουκσέλ και στο 75΄ αποβλήθηκε μαζί με τον προπονητή Οζτζαν του Μίσχου και ο Ταβασίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Πόντο δυσκολέυοντας αφάνταστα την κατάσταση. Κερασακι στην τούρτα και στην σπουδαια νικη παραμονής έβαλε στο 78΄ από νέα σέντρα του Νεαζή Αλή ο Αδήλ Μπερκέν που σκόραρε το δεύτερό του τερμα με σουτ κάνοντας το 3-0. Στο 84΄αποβλήθηκε και ο Τουρουνίδης για τον Πόντο αφήνοντας την ομάδα του με 9 στο τέλος της αναμέτρησης με τους Ποντίους να χάνουν δυο σημαντικούς παίκτες για τον αγώνα με το Κόσμιο.

Την συνάντηση διηύθυναν οι Κακουλίδης, Γκιόσης και Καρακασίδης.

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Οζτζάν): Ταουσάν Γιουκσέλ, Κιουτσούκ Χουσέϊν, Λουκίδας, Χαμζά Εμρέ, Τσάμη Τζόνι, Ιμπράμ Μουλεζήμ, Νεαζή Αλή, Μανάβ Ισμαήλ, Δελής, Μουσταφά Ισμαήλ, Αδήλ Μπερκέ

ΠΟΝΤΟΣ” ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Αποστολίδης): Γκουτζικίδης, Ζεϊρανίδης, Κοτανίδης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Δημητρίου, Μπαστανόπουλος, Μακιτσιάν, Ταβασίδης, Μορφακίδης (83΄ Τουρουνίδης), Παρασκευόπουλος (23΄ Τσικλαούρι).