ΕΠΣ Θράκης: Δεν αλλάζει για την ώρα μέρα και έδρα το Ενωση Ασωμάτων – Πανθρακικός, δεν κατατέθηκε ποτέ γραπτό αίτημα

Μόνο προφορικά ζητήθηκε η αλλαγή μέρας και έδρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Ενωση Ασωμάτων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, όπως διαβεβαιώνουν το ThrakiSportS πηγές της Ένωσης σε σχέση με χθεσινή ανάρτηση.

Ο Πανθρακικός εξέφρασε την επιθυμία για αυτήν την αλλαγή, αλλά αυτή η επιθυμία δεν μετατράπηκε ποτέ σε γραπτό αίτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό οφειλόταν στην άρνηση της Ενωσης Ασωμάτων για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος, που ήθελε την αναμέτρηση να μεταφέρεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να διεξάγεται Κυριακή απόγευμα (μια μέρα μετά από τις υπόλοιπες).

Από την στιγμή που δεν κατατέθηκε κανένα επίσημο αίτημα, προφανώς και η ΕΠΣ Θράκης δεν έχει κανέναν λόγο και αρμοδιότητα να συζητήσει οτιδήποτε σχετικό με αλλαγή μέρας ή έδρας. Κατά συνέπεια, η αναμέτρηση όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στο γηπεδο των Ασωμάτων, παράλληλα με τις υπόλοιπες της τελευταίας αγωνιστικής, και με αυτό το ματς θα πέσει η αυλαία για τις δυο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός φυσικά αν πρυτανεύσει η λογική, συμφωνήσει τελικά η Ενωση Ασωμάτων σε αυτό που ζήτησαν προφορικά οι πράσινοι και κατατεθεί γραπτά, έστω και την τελευταία στιγμή, ένα κοινό (γραπτό) αίτημα των δυο ομάδων…