Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Ηρακλή στα Πηγάδια (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στον αγώνα για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη θέλει να παραμείνει σε τροχιά νικών τουλάχιστον για τα εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει των ΠΑΟΛ Β’, ΑΕΛ και Ολυμπιακού Β’ στις τριες τελευταίες αναμετρήσεις.

2. Ο Ηρακλής έρχεται με το πόδι στο γκάζι καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με 7 γκολ συνολικά, κερδίζοντας με 0-3 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και 4-2 τον Πιερικό στην Θεσσαλονίκη.

3. Ουσιαστικά το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Ξάνθη να έχει χάσει από νωρίς της επαφή της με την πρωτιά, μένοντας στην 4η θέση με 48 βαθμούς (20 κάτω από την πρωτοπόρο Βέροια), ενώ ο Ηρακλής είναι στην 6 θέση με 40 βαθμούς, εξασφαλίζοντας αρχικά την άνετη παραμονή, αλλά χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω.

4. Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, που είναι δεδομένο ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής για ακόμα μια φορά στους νεαρούς τους παίκτες. Η αποστολή της Ξάνθης.

5. Απουσίες έχει και ο «Γηραιός», που ταλαιπωρείται τόσο από προβλήματα κορονοϊού, όσο και τραυματισμών. Η αποστολή του Ηρακλή.

6. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση ενημέρωσε πως τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια από τις 11:00 έως τις 17:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 13:30 έως και τη σέντρα από τη Θύρα Γ.

7. Η Ηρακλής είχε κερδίσει με 1-0 στην εξ αναβολής αναμέτρηση του α’ γύρου χάρη στο γκολ του Τόμας στο 12′ με πέναλτι, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ο Κώστας Ανυφαντάκης από τις κερκίδες του γηπέδου, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ομάδα.

8. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Πηγάδια η Ξάνθη είχε πάρει τη νίκη με σκορ 3-1 για σε επίπεδο Super League, όταν με δύο γκολ του Γιουνές και ένα του Τριάδη έπαιρνε το τρίποντο για την 16η αγωνιστική τον Γενάρη του 2017.

9. Η αναμέτρηση δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη μέσω του ThrakiSportS, με το LIVE να ανεβαίνει σχεδόν μια ώρα πριν τη σέντρα για τις πρώτες πληροφορίες.

10. Φαβορί για την αναμέτρηση σύμφωνα με τους μπούκερς η Ξάνθη με τον άσο να ποντάρεται στο 1.70, την ισοπαλία στο 3.45, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων είναι στο 4.75.

11. Ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, με Βοηθούς τους Δίπλαρη και Βογιατζή από την ίδια Ένωση.