Γ’ Εθνική: Θρακιώτικο δίδυμο στην κορυφή των γκολτζήδων του 2ου Ομίλου! Η τελική(;) βαθμολογία και ο πίνακας των σκόρερς

Με ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στα Γρεβενά, όπου ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου, έπεσε και τυπικά η αυλαία στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για φέτος. 

Ουσιαστικά, η σεζόν “έκλεισε” την Τετάρτη, για την 22η και τελευταία αγωνιστική και υπήρχε η συγκεκριμένη αγωνιστική εκκρεμότητα, ενώ “ανοιχτό” είναι ακόμα και το θέμα της ένστασης του Μακεδονικού, για το τελευταίο ματς στη Λευκίμμη. 

Σε περίπτωση δικαίωσης των “πράσινων”, παίρνουν το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, με την Κοζάνη να υποχωρεί δεύτερη, ενώ θα σωθούν τα Τρίκαλα Ημαθίας σε αυτό το σενάριο και θα υποβιβαστεί η Λευκίμμη.

Όσο για το ματς στα Γρεβενά, οι δυο ομάδες είχαν ήδη υποβιβαστεί, με τον Μανακίτσα στο 55΄ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, τον Γωνιάδη στο 75′ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 για τους Κερκυραίους.

Ακολουθούν από το soccerpractor του θεόφιλου Ψυχογιού η τελική βαθμολογία (αν δεν υπάρξουν ανατροπές με την ένσταση του Μακεδονικού) και η τελική λίστα των σκόρερς όπου όπως είχε διαφανεί από την Τετάρτη, το “χρυσό παπούτσι” μοιράζονται δυο σέντερ φορ με θρακιώτικες ρίζες: ο Εβρίτης του Μακεδονικού Θάνος Τοπούζης (αριστερά στη φωτο) και ο Σερραίος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Μάκης Ζυγκερίδης (δεξιά στη φωτο, ο βεναμίν της γνωστης ποδοσφαιρικής οικογένειας των Γιώργου, Μπάμπη, Χρήστου, η οποία έχει γράψει ιστορία και στην Θράκη αφού ο Μπάμπης υπήρξε πρώην επιθετικός του Πανθρακικού και του Έβρου Σουφλίου).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. Κοζάνη 47 (35-11)
——————————-
2. Μακεδονικός 46 (31-11)
3. ΑΕΠ Κοζάνης 37 (28-18)
4. Εδεσσαϊκός 36 (30-25)
5. Ποσειδώνας Μηχανιώνας 33 (28-22)
6. Λευκίμμη 33 (28-22)
7. Θύελλα Σαρακηνών 33 (30-31)
——————————-
8. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 33 (27-22)
9. ΑΣ Γιαννιτσά 22 (15-26)
10. ΟΦ Αγίου Ματθαίου 22 (24-38)
11. Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 14 (15-38)
12. Ηρακλής Αμπελοκήπων 13 (18-43)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

11 ΓΚΟΛ: Τοπούζης (Μακεδονικός), Ζυγκερίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων).

10 ΓΚΟΛ: Ιγνατίδης (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Γκέσιος (Θύελλα Σαρακηνών).

8 ΓΚΟΛ:  Mελικιώτης, Κυζιρίδης (Εδεσσαϊκός).

7 ΓΚΟΛ:  Ιορδανίδης (FC Κοζάνη), Σαμαράς (ΑΣ Γιαννιτσά), Σασίνκα (ΑΕΠ Κοζάνης), Μπουλάτοβιτς (ΑΕ Λευκίμμης), Χαρβαλιάς (ΟΦ Αγίου Ματθαίου).

6 ΓΚΟΛ: Κωστούλας (FC Κοζάνη), Τσόρμπας, Ιωάννου (Θύελλα Σαρακηνών), Γωνιάδης (ΟΦ Αγίου Ματθαίου).

5 ΓΚΟΛ:  Γεωργακόπουλος (ΑΕ Λευκίμμης).

4 ΓΚΟΛ: Τσουκάνης (Μακεδονικός), Καραγιάννης (FC Κοζάνη), Μουρίκι (Θύελλα Σαρακηνών), Αβραμόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Λίτσιος (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Πάλλας (Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης), Σέα, Κοτταρίδης (ΑΕΠ Κοζάνης), Γαστεράτος (Λευκίμμη).

3 ΓΚΟΛ: Γαρύφαλλος (Μακεδονικός), Μαυροματίδης, Νιασέ, Τσώτσος, Ψιάνος (FC Κοζάνη), Σπαρτιάτης, Ντόγος, Κατικαρίδης (Εδεσσαϊκός), Λαγόντζος, Καστριτσέας, Ντούνγκα (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Κατσαβάκης (ΑΕΠ Κοζάνης), Ντολαπτσής, Νικολίτσας (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Πιπιλιάρης, Πέικος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σάλλα, Μανακίτσας (Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης), Θεοδωράκης, Κωστακιώτης (Λευκίμμη), Σπίνουλας, Πέριτς (ΟΦ Αγίου Ματθαίου).

2 ΓΚΟΛ: Ζαννάκης (Μακεδονικός), Ξανθόπουλος, Τσακιρίδης (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Μπακάλης (FC Κοζάνης), Μυλωνάς (Γιαννιτσά), Μόλα, Μαγκούτης (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Μπάλλας (ΑΕΠ Κοζάνης), Κοτζατίσογλου, Λιάκος (Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης), Μουρατίδης, Βασίλτσης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Μποζίκης (ΟΦ Αγίου Ματθαίου), Τσεβανέδης, Λαμσάι (Λευκίμμη).

1 ΓΚΟΛ: Τσιαμπάζης, Θεοδωρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Λάλκοβιτς, Xασάνογλου, Κυζίλης, Πολύζος, Σαραγιώτης (Μακεδονικός), Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας, Μουράτι, Κεφαλάς (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Μωυσίδης, Δ. Κουκουλέκης, Τεμερτζόγλου, Ταουσιάνης, Νικολαϊδης (Εδεσσαϊκός), Τσιάκαλος, Τασιώνας, Xαραβητίδης, Χατζόπουλος, Γαλούπης, Πλατσιώτας (Γιαννιτσά), Βαλμάς, Κρίζακ, Τσελέπης, Κουλούσιας, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Παπαζήσης (ΑΕΠ Κοζάνης), Σερσέμης, Ρογγότης, Πιριτζάους, Μπίντσης (Κοζάνη), Βασάρας, Τσάνι, Αναστασιάδης, Χατζάκος (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Τούφας, Τράκας, Ευθυμιάδης, Θωμάς (Θύελλα Σαρακηνών), Μπόζιαρης, Μπαλίτσας (Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης), Kέλο, Kιρκιλιανίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σουκερας, Ανδριώτης (ΟΦ Αγίου Ματθαίου), Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα (Λευκίμμη).