Έξαλλοι στον Ηρακλή με πυρά για τη διαιτησία στα Πηγάδια: «Δεν δεχόμαστε να μας κλέβουν τον ιδρώτα, οι διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα»

Έξαλλοι στον Ηρακλή με τη διαιτησία του Μπεκιάρη στα Πηγάδια, κυρίως για την φάση της ισοφάρισης της Ξάνθης στο 90+6′, καθώς όπως υποστηρίζουν: «Ο Αλί Μπαμπά σαν αθλητής χάντμπολ πήρε ξεκάθαρα τη μπάλα με το χέρι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Γηραιού» οι διαιτητές διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στην Ξάνθη και στέρησαν από τους Θεσσαλονικείς το τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως με τον Ολυμπιακό Β’ που είχε επίσης παράπονα, έτσι και με τον Ηρακλή, η αναμέτρηση δεν έκρινε τίποτα ουσιαστικό βαθμολογικά για αμφότερες τις ομάδες.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής σέβεται την ελληνική διαιτησία και παρά την κατάφωρη αδικία που έχει υποστεί  φέτος σε πολλές αναμετρήσεις προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η σημερινή όμως διαιτησία στον αγώνα μας στην Ξάνθη έδειξε ότι μάταια προσδοκούμε, καθώς τα λάθη ήταν και πάλι ξεκάθαρα.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα πολύ καλό αγώνα, οι αποφάσεις των διαιτητών χάλασαν την αναμέτρηση και στο τέλος επηρέασαν και το αποτέλεσμα.

Αποκορύφωμα η παράβαση του Αλί Μπαμπά στο φινάλε του αγώνα, που ως αθλητής του Χάντμπολ πήρε ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι και η εξέλιξη ήταν να σημειωθεί γκολ σε βάρος της ομάδας μας.

Θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στον Ηρακλή και δεν δεχόμαστε να μας κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών μας μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε κραυγές. Θέλουμε μια διαιτησία που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις συνθήκες ενός δίκαιου αγώνα.

Θα πρέπει να απολογηθούμε σε 20χρονα παιδιά που ονειρεύονται ένα διαφορετικό ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποτε όλοι θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».