Οπαδοί της ΑΕΚ τα «έψαλλαν» σε Παπαδημητρίου και Κονέ μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τον Άρη

Υπήρχε και… τρίτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για τα πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚ έχασε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος μέσα στην έδρα της, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αγώνα στα πλέι οφ της Super League και έτσι έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Κάτι που την αφήνει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα εκτός Ευρώπης (!), ένα σενάριο… καταστροφικό για την Ένωση που δεδομένα δεν της κάνει την ζωή εύκολη ενόψει της πρόσληψης ενός προπονητή εγνωσμένης αξίας και υψηλού επιπέδου, αλλά και ενόψει της εισόδου της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, στην «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το τέλος του αγώνα περίπου 10 οπαδοί πλησίασαν τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει το thestandard.gr, ζητώντας σε ήρεμο ύφος εξηγήσεις για την εικόνα της ΑΕΚ και το αγωνιστικό χάλι που την έχει φέρει στο σημείο να… παλεύει για να βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν .

Η κατάσταση δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο και όλοι αποχώρησαν ήρεμα από το ΟΑΚΑ με τους φίλους της ομάδας να βιώνουν την πίκρα για ακόμη μία φορά, ενώ οι δύο άνδρες απάντησαν στους οπαδούς σε πολύ ήρεμο τόνο.