Ο δικηγόρος της Δόξας Δράμας ανέλαβε και την υπόθεση της Λευκίμμης κατά του Μακεδονικού! Σίγουροι για θετική απόφαση οι Δραμινοί…

Ένα “νομικό” ντέρμπι βγάζει…. η υπόθεση της ένστασης του Μακεδονικού, μέσα από το οποίο θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για το ποιός θα είναι τελικά αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ της Γ εθνικής με φόντο την SL2 αλλά και το ποιός θα υποβιβαστεί στα τοπικά στον 2ο όμιλο.

Και εαν κάποιοι αναρωτιούνται τι αφορά τις ομάδες της Θράκης η είδηση, πέρα του γεγονότος ότι ο παίκτης για τον οποίο θα έγινε η ένσταση του Μακεδονικού είναι ο Εβρίτης μέσος της Λευκίμμης Ανδρέας Θεοδωρακης και στον Μακεδονικό αγωνίζονται οι Τοπούζης και Χασάνογλου, αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ την υπεράσπιση της Λευκίμμης θα αναλάβει ο γνωστός  και με τεράστια εμπειρία στο Αθλητικό Δίκαιο Θεοχάρης Γρηγορίου, ο οποίος έχει αναλάβει και την υπερασπιση της Δόξας Δράμας στην υπόθεση με την Αλεξανδρούπολη. Εξάλλου αυτό το σαιτ γνωστοποίησε την ένσταση της Δόξα Δραμας για τον αγώνα στην Πλαγιά.

Όπως έγινε γνωστό από ο Λάκης Σημαιοφορίδης θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην σοβαρή αυτή υπόθεση που σε περίπτωση δικαίωσης του Μακεδονικού θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα περιμένει το ντέρμπι των συνηγόρων των 2 ομάδων στην Δικαστική Αίθουσα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Πάντως σύμφωνα και με πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που ειδικεύεται και στα δικαστικά ρεπορτάζ, η έφεση της Αλεξανδρούπολης  δεν θα έχει καμία τύχη, σε αντίθεση με την νέα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης από την πλευρά του κ. Γρηγορίου της Δόξας Δράμας, και αναμένεται νέα δικαίωση για την Δραμινή ομάδα η οποία άσκησε έφεση με την οποία ζητούσε να αφαιρεθούν επιπλέον 3 βαθμοί από τους Θρακιώτες.

Ωστόσο το ρεπορτάζ ανέφερε πως η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα γινόταν γνωστη την Παρασκευή, κατι που δεν επιβεβαιώθηκε και ελπίζουμε πως δεν θα δικαιωθεί και στην τελική απόφαση για την Αλεξανδρούπολη Ίδωμεν Ες αύριο τα σπουδαία…