ΕΠΣ Ξάνθης: Μετά τον Ανδρέου ο Ηρακλής Ζυγού «αποχαιρέτησε» και τον… Μηχανικό Νεκτάριο Πιλτικάκη! Με γκολ είπε το αντίο ο Εβρίτης

Μετά τον Μανώλη Ανδρέου ακόμα έναν …μηχανικό του Πολυτεχνείου αποχαιρέτησε ο Ηρακλής Ζυγού αφού και ο Νεκτάριος Πιλτικάκης μετά από μια εξαετία στον Ηρακλή Ζυγού αφήνει την Ξάνθη με το πέρας των σπουδών του.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ιπποκράτη, σκόραρε και το τελευταίο τέρμα του Ηρακλή στην φετινή σεζόν αποχαιρετώντας την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο με σχεδόν 50 τέρματα στο διάστημα αυτο.

Η πολύ ωραία ανάρτηση του Ηρακλή: Ήρθε στην ομάδα μας πριν 6 χρόνια από την Αλεξανδρούπολη, σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, τίμησε τη φανέλα του συλλόγου μας, έγινε μέλος και της ακαδημίας μας, φόρεσε ουκ ολίγες φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σκόραρε δεκάδες γκολ με αποκορύφωμα τα 21 τη σεζόν της κατάκτησης του τίτλου το 2019, όταν βγήκε 2ος σκόρερ της κατηγορίας μετά τον Κυριάκο Κωφίδη που είχε 23, διακρίθηκε και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και σήμερα 9 Απριλίου έκλεισε με… γκολ στη Θαλασσιά έναν υπέροχο “κύκλο” στον σύλλογό μας, που τον αποχαιρετά λόγω λήξης των σπουδών του, με ιδιαίτερη συγκίνηση!
Νεκτάριε Πιλτικάκη σε ευχαριστούμε για όλα, καλή συνέχεια στην προσωπική σου σταδιοδρομία με υγεία και κάθε καλό. Οι αναμνήσεις μας θα είναι παντοτινές και ανεξίτηλες!
Νεκτάριος Πιλτικάκης