Super League 2: Αναβολή για τα απλήρωτα χρέη διαιτησίας από την Ξάνθη και άλλες 25 ΠΑΕ – Εξόφλησε η Καλαμάτα

Με τη βούλα της Δικαιοσύνης θα παραμείνουν απλήρωτοι οι διαιτητές, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport δεδομένου του μεγάλου θέματος που είχε δημιουργηθεί στη Super League 2 με τις διώξεις που ασκήθηκαν σε 25 ΠΑΕ για απλήρωτα έξοδα διαιτησίας, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Τα χρήματα αυτά υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί ως τις 28 Φεβρουάριου, διαφορετικά κάθε ασυνεπής ομάδα θα τιμωρούνταν με αφαίρεση 1 βαθμού για κάθε αγώνα που θα έδινε. Ανάμεσα στις ασυνεπείς με βάση την κλήση του αθλητικού δικαστή ήταν και η Ξάνθη, αλλά όπως ανέφερε το ρεπορτάζ για το μικρότερο ποσό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, μόλις για 500 ευρώ.

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση των διώξεων αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έδρα αντιλαμβανόμενη την αδυναμία των ΠΑΕ χορήγησε αμέσως… αναβολή. Όχι κοντινή, αλλά για τις… 20 Μαϊου, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν!

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για πολλές ΠΑΕ, οι οποίες πάντως θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει -θεωρητικά- προ της επικύρωσης της βαθμολογίας για να μην κινδυνεύσουν με αφαίριεση βαθμών. Υπενθυμίζεται ότι πέραν της Ξάνθης, εκκρεμότητες έχουν οι ΑΕΛ, Αλμωπός, Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Θεσπρωτός, Καβάλα, Καραϊσκάκης Αρτας, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦΙ, Πιερικός, Ρόδος, Χανιά. Στην εκδίκαση πάντως, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρθηκε ότι η Καλαμάτα έχει εξοφλήσει.