Σιβούδη της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης και Μαμούτογλου του Ορέστη Ορεστιάδας στην 2η φάση της Προεπιλογής της Εθνικής Κορασίδων

Δυο κορίτσια από την Θράκη και συγκεκριμένα από τον Εβρο κλήθηκαν από την ΕΠΟ να λάβουν μέρος στην 2η φάση της Προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, που θα διεξαχθεί 14-15 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για την Δροσούλα Σιβούδη της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης και τη Νίκη Μαμούτογλου του Ορέστη Ορεστιάδας, οι οποίες φαίνεται ότι ξεχώρισαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές από την 1η φάση προεπιλογής που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Προς τα Γυναικεία Σωματεία: ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ rπo, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ ΘΕΣ. ΑΣ, ΚΑΒΑΛΑ '86, ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΙΝΤΙΣ, ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΓΠΣ, ΑΚΑΔ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΜΑΣ, ΔΟΞΑ 2016 ΠΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ AO, ΤΡΙΚΑΛΑ AO, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ rno, ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ 1964 AE, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Κύριε Πρόεδρε Παρακαλούμε όπως ειδοποιηθούν οι αναφερόμενες στους πίνακες παίκτριες του σωματείου σας προκειμένου να μετάσχουν στην 2η φάση των προεπιλογών για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί ως εξής: 2η φάση προεπιλογής σε Θεσσαλονίκη 14-15/4"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.